Πρεμιέρα κάνει σήμερα (31/3) στις 21:00 στον ΣΚΑΪ το μυστηριώδες show «The Masked Singer» με παρουσιαστή τον Σάκη Ρουβά.

Κάθε εβδομάδα, προσωπικότητες από διαφορετικούς χώρους θα τραγουδούν φορώντας περίτεχνο κουστούμι. Στην πιο μυστική αποστολή τους οι συμμετέχοντες celebrities θα δίνουν με αλλοιωμένη φωνή πληροφορίες και στοιχεία που μπορούν να οδηγήσουν στην αποκάλυψη της ταυτότητάς τους.

Στην κριτική επιτροπή οι «ντετέκτιβ» θα είναι ο Νίκος Μουτσινάς, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, η Αθηνά Οικονομάκου και ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Το παγκόσμιο φαινόμενο με το όνομα «The Masked Singer» προβάλλεται ήδη σε 53 χώρες κερδίζοντας το τηλεοπτικό κοινό και σημειώνοντας τα υψηλότερα ποσοστά τηλεθέασης των τελευταίων ετών. Το 2020 ήταν το Νο1 τηλεοπτικό πρόγραμμα σε ΗΠΑ, Ουγγαρία και Νορβηγία ενώ την ίδια χρονιά ήταν το Νο1 ψυχαγωγικό σόου σε Βέλγιο, Καναδά, Εσθονία, Φινλανδία, Ισραήλ, Κουβέιτ, Λετονία και Ρωσία.

Ο Κωνσταντίνος Ρήγος έχει αναλάβει την καλλιτεχνική διεύθυνση του «The Masked Singer» και η παραγωγή είναι της Acun Medya.