Στον απόηχο του χθεσινοβραδινού συμβουλίου, οι παίκτες του Survivor θέλησαν να μοιραστούν τις σκέψεις τους με την κάμερα άρα και με τους τηλεθεατές. Την αρχή έκανε η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία φάνηκε ενοχλημένη με την υποψηφιότητα προς αποχώρηση.

«Ακόμα ένα συμβούλιο που ήταν τρανταχτό. Βγήκα υποψήφια. Αναμενόμενο. Το ήξερα ότι θα γίνει γιατί ήξερα ότι η κλίκα θα επηρεαστεί από την Ναυσικά που ξέρω ότι δεν με χωνεύει. Τους έβαλε λόγια να ψηφίσουν εμένα» τόνισε η παίκτρια της Κόκκινης Ομάδας.

Σε ότι αφορά τη μεγάλη ένταση η οποία σημειώθηκε στο συμβούλιο με πρωταγωνιστή τον Τάκη Καραγκούνια, η Βρισηίδα Ανδριώτου σχολίασε: «Στο συμβούλιο καθόμουν δίπλα στον Τάκη, τον είχα να φωνάζει μέσα στο αυτί μου, να χτυπάει τον πάγκο, να χτυπάει και μένα, γιατί έτσι όπως κουνούσε τα χέρια του με σκουντούσε και όσο πήγαινα και πιο μακριά του. Και μέσα σε όλο αυτό να έχουμε και την Ναυσικά που να θέλει να πάρει το λόγο, να έχει το χαβά της για το αν ισχύουν αυτά που είπε ο Τάκης. Που ξέρουν πολύ καλά τα παιδιά, είναι ο Τάκης» σχολίασε η παίκτρια.

Την άποψη της για το χθεσινοβραδινό συμβούλιο είπε και η Κάτια Ταραμπάνκο στην κάμερα του Survivor, η οποία επίσης είναι υποψήφια προς αποχώρηση. «Λίγο πριν το συμβούλιο, όταν ήμασταν ακόμα στην παραλία, ξάπλωσα κάποια στιγμή και για κάποιο λόγο το μυαλό μου έτρεχε στο τι θα έλεγα αν έβγαινα υποψήφια. Καμπανάκι… Τελικά βγήκα υποψήφια» σχολίασε αρχικά η Κάτια Ταραμπάνκο και πρόσθεσε: «Θεωρώ ότι ήταν λάθος στρατηγική της Ναυσικάς. Ήρθε και κούμπωσε πάνω στα λεγόμενα της Ασημίνας. Έτσι επιβεβαιώνει τις δικές μας υποψίες ότι έχουν πάρε δώσε πριν γίνει Ένωση. Η Ναυσικά με έδωσε με το στοιχείο της συμβίωσης απλά αποδεικνύει πως το υπόλοιπο της ομάδας δεν σκέφτεται αγωνιστικά. Έκανε ένα τεράστιο λάθος».

«Πήγα να φρικάρω»

Σε ότι αφορά την ένταση με τον Τάκη Καραγκούνια, η παίκτρια της Κόκκινης Ομάδας είπε πως: «Από τη μια πλευρά είχαμε τον Τάκη να είναι εκτός εαυτού και λίγο παρακάτω μια Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου να ρωτάει ποιος ανέφερε για το όνομα της ότι κάνει διακοπές και πασαρέλα στο Survivor. Μιλάμε για πλήρη αναισθησία. Άλλαξα θέση με τη Βρισηίδα προκειμένου να την προστατέψω κάπως από τον Τάκη. Ο Τάκης να ωρύεται. Άλλαξα θέση με την κοπέλα, και ενώ θεωρώ τον εαυτό μου σκληροτράχηλο πήγα να φρικάρω, πνιγόμουν».

Κατσαούνης: Έχασε ένα φίλο, τη σιχαίνομαι έτσι όπως κάνει

Τίτλοι τέλους φαίνεται πως έπεσαν στη φιλία του Γιώργου Κατσαούνη με την Ασημίνα Χατζηανδρέου. «Η άποψη μου είναι ότι άλλαξε τελευταία στιγμή γνώμη και δεν με ψήφισε. Ήθελε στην πραγματικότητα να με ψηφίσει. Φοβήθηκε με την κατακρίνει ο κόσμος. Έβαλε τον εγωισμό της κάτω αλλιώς θα με είχε βάλει στον τάκο για να μου δώσει δρόμο από το παιχνίδι. Ξεκάθαρα. Λυπάμαι γιατί έχασε ένα φίλο. Δεν ξέρει τι θα πει φιλία. Την σιχαίνομαι έτσι όπως κάνει» είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Κατσαούνης.

Σπύρος Μαρτίκας: Η αθλιότητα που ακούει στο όνομα Τάκης Καραγκούνιας

Ο Σπύρος Μαρτίκας, κατά τη διάρκεια του χθεσινοβραδινού Survivor ήρθε σε σύγκρουση με τον Τάκη Καραγκούνια και τον αποκάλεσε «επαγγελματία συγγνωμάκια». «Τι να πω γι’ αυτόν τον άνθρωπο; Η αθλιότητα που ακούει στο όνομα Τάκης. Ένας επαγγελματίας συγγνωμάκιας, χθες στο συμβούλιο πρέπει να απαρίθμησα πάνω από 20 συγγνώμες που είπε. Ένα πολύ κακό πρότυπο συμπεριφοράς για τον κόσμο που μας βλέπει. Ντροπή» είπε μεταξύ άλλων ο Σπύρος Μαρτίκας για τον Τάκη Καραγκούνια.

Έξαλλη η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου

Την Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου πλησίασε ο Τάκης Καραγκούνιας και της μετέφερε όσα άκουσε για εκείνη και φυσικά η παίκτρια των Διασήμων έγινε έξαλλη. «Λίγα λεπτά πριν μπούμε στο συμβούλιο έζησα άλλη μια ιστορία εδώ στο Survivor. Μια σκευωρία στο πρόσωπο μου. Είναι κάτι που με έχει αηδιάσει. Εμετίλα μου φέρνει» σχολίασε ο παίκτης στην κάμερα.

«Η Ευρυδίκη έχει κάνει το εξής, πήγε και χρησιμοποίησε κάποιες κουβέντες που της είπα για να με ανακατέψει με σας, πριν το συμβούλιο ώστε εσύ ή με την ψηφοφορία να βγω προτεινόμενος. Για να καλύψουν τον δικό τους κ…ο. Μπροστά σου το παίζει φίλη και πίσω σου λεει ότι κάνεις πασαρέλα, ότι δεν κάνεις τίποτα. Αυτά τα έχει πει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, η Βρισηίδα Ανδριώτου και η Κάτια Ταραμπάνκο» είπε ο παίκτης στην συμπαίκτρια του.

«Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ειπώθηκαν αυτές οι ατάκες, ότι κάνω διακοπές, ότι είμαι τεμπέλα, να διώξουν εμένα και το παρεάκι μου. Πραγματικά είμαι έξαλλη» είπε με την σειρά της η παίκτρια στην κάμερα.