Δύσκολος αποδείχθηκε ο αποψινός στίβος μάχης του Survivor με αποτέλεσμα ο αγώνας ανάμεσα σε Διάσημους και Μαχητές να μετατραπεί σε ντέρμπι. Το αποτέλεσμα του αγώνα κρίθηκε σε flag race. Τη νίκη του αγώνα ασυλίας πήραν τελικά οι Μαχητές σε έναν αγώνα για γερά νεύρα.

Λίγη ώρα πριν κριθεί το αποτέλεσμα, ο Τάκης Καραγκούνιας ήρθε σε έντονη αντιπαράθεση με τον Σπύρο Μαρτίκα εξαιτίας ενός χαρακτηρισμού που χρησιμοποίησε ο δεύτερος.

Όλα ξεκίνησε όταν ο Τάκης Καραγκούνιας βρέθηκε μετά το τέλος ενός αγωνίσματος στον πάγκο των Μαχητών ώστε να ζητήσει συγγνώμη στην Μέη. Ο λόγος που ο μισθοφόρος του Survivor ζήτησε συγγνώμη από την παίκτρια των Μαχητών είναι επειδή της φώναξε λίγη ώρα νωρίτερα.

Όταν ο Σπύρος Μαρτίκας το άκουσε αυτό, αποκάλεσε τον Τάκη Καραγκούνια «επαγγελματία συγγνωμάκια» και εκείνος από την πλευρά του τον αποκάλεσε «επαγγελματία δοσίλογο».

Μετά το τέλος του αγώνα, Διάσημοι και Μαχητές βρέθηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό ο οποίος θέλησε να μάθει τι συνέβη ανάμεσα στους παίκτες. Οι τόνοι ανέβηκαν και οι χαρακτηρισμοί επανήλθαν με τον Σπύρο Μαρτίκα να αποκαλεί τον Τάκη Καραγκούνια μέχρι και απατεώνα.

Το σέξι ατύχημα της Βρισηίδας Ανδριώτου

Ένα σέξι ατύχημα είχε η Βρισηίδα Ανδριώτου κατά τη διάρκεια του αγωνίσματος αφού στην προσπάθεια της να βγει από την πισίνα της έφυγε το μαγιό. Πίσω της ήταν ο Άρης Σοϊλέδης ο οποίος είδε τα… κάλλη της παίκτριας ξαφνικά μπροστά του.