Αγωνία επικρατεί στην παραλία των Μαχητών για την αποχώρηση από το Survivor η οποία θα γίνει στο τέλος του αποψινού επεισοδίου. Μάλιστα, ο Σπύρος Μαρτίκας τόνισε, μιλώντας στους συμπαίκτες του πως δεν ξέρει που θα βρίσκεται την επόμενη εβδομάδα.

«Αν φύγω να ξέρετε ότι θα σας στηρίζω όλους» σχολίασε λιτά ο φαρμακοποιός.

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: Χρειάστηκε να κάνω ένα ράμμα

Ένα ράμμα χρειάστηκε να κάνει η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μετά τον τραυματισμό της στο κεφάλι που τρόμαξε τους συμπαίκτες της κατά το χθεσινό αγώνα. «Χθες είχα ένα μικρό ατύχημα. Δεν ήταν κάτι σοβαρό. Έκανα ένα ράμμα. Από εκεί και πέρα δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Με νοιάζει ότι νικήσαμε. Με νοιάζει ότι κατάφερα να συνεχίσω και να φέρω τον πόντο στην ομάδα μου» σχολίασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου σε δηλώσεις την στην κάμερα του Survivor.

Άρης Σοϊλέδης: Είπα στη Μαρία να κάνει ετοιμασίες για τον γάμο

Έτοιμος για γάμο είναι ο Άρης Σοϊλέδης και αυτό φάνηκε και κατά το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor καθώς κατά τη διάρκεια του επάθλου επικοινωνίας εξομολογήθηκε στους συμπαίκτες του πως είπε στην σύντροφό του, Μαρία Αντωνά, να κάνει όλες τις προετοιμασίες για το γάμο των ονείρων της και όταν βγει από το Survivor, να παντρευτούν.

«Μίλησα με τη γυναίκα μου που μου έχει λείψει πάρα πολύ. Της είχα κάνει πρόταση γάμου τον Δεκέμβριο, λόγω του κορονοϊού δεν είχαμε καταφέρει να κάνουμε τον γάμο. Εχθές της είπα να κάνει τις προετοιμασίες για το γάμο έτσι ώστε να βγω και να παντρευτούμε φέτος το καλοκαίρι» είπε χαρούμενος ο παίκτης στην κάμερα.

Σπύρος Μαρτίκας: Η ομάδα ζητάει να μείνω

«Εύχομαι η Σταυρούλα να μην αποχωρήσει γιατί θα έχει αδικηθεί παράφορα και για να δικαιωθεί στον πόλεμο που της ασκήθηκε» σχολίασε ο Σπύρος Μαρτίκας με την σειρά του σε δηλώσεις στην κάμερα του Survivor και πρόσθεσε πως: «Η ομάδα με ζητάει να μείνω στο παιχνίδι. Ο κόσμος είναι αυτός που θα κρίνει».

«Λύγισε» η Σταυρούλα λόγω της επίθεσης που δέχεται

Στεναχωρημένη είναι η Σταυρούλα Χρυσαείδη με την «επίθεση» που δέχεται από τους συμπαίκτες της όπως φάνηκε και στο τελευταίο συμβούλιο του Survivor. Η παίκτρια, τόνισε πως πλέον έχει αλλάξει κάποια πράγματα σε εκείνη και πως πλέον έχει απομακρυνθεί από τους συμπαίκτες της κρατώντας μια ουδέτερη στάση. Αυτό όμως που την πληγώνει είναι πως βγαίνει προς τα έξω μια εικόνα για εκείνη που μπορεί να στεναχωρεί τους δικούς της ανθρώπους και ειδικά τους γονείς της κι αυτό είναι κάτι που δεν το θέλει καθόλου. «Δεν με ενοχλεί η επίθεση που έχω δεχθεί, με ενοχλεί ότι θα το δουν οι γονείς μου και θα νιώθουν ότι δεν είμαι καλά και δεν περνάω καλά. Εμένα ας με χτυπήσουν όσο θέλουν» σχολίασε με δάκρυα στα μάτια.

Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου παντρεύται κι ο Σπύρος Μαρτίκας έμεινε με το προσκλητήριο στο χέρι

Το προσκλητήριο έπεσε από τα χέρια του Σπύρου Μαρτίκα. Ποιο προσκλητήριο; Αυτό του γάμου της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου. Οι «αποκαλύψεις» έγιναν όταν οι παίκτες του Survivor εμφανίστηκαν μπροστά στον Γιώργο Λιανό προκειμένου να μάθουν για ποιο έπαθλο φαγητού θα διαγωνιζόντουσαν λίγη ώρα μετά.

Ο παρουσιαστής ρώτησε την παίκτρια πώς της φάνηκε το έπαθλο επικοινωνίας που είχαν κερδίσει οι Διάσημοι την προηγούμενη μέρα και όταν εκείνη του απαντούσε για το φαγητό, ο Γιώργος Λιανός την ρώτησε για τον σύντροφό της.

«Δεν τον είχαν βάλει στα contacts. Πήρα όμως μήνυμα από τη φίλη μου και μου είπε ότι είχα πολλά φιλιά από το αμόρε μου. Της είπα να τον προσέχουν. Θέλω να τον παντρευτώ… Είναι ο άντρας των ονείρων μου και είναι ο κύριος λόγος που ήρθα εδώ γιατί όταν ήταν να έρθω μου είπε “πήγαινε και θα τα προσέχω όλα εγώ εδώ”» είπε η παίκτρια.

«Περιμένω προσκλήσεις» σχολίασε λιτά ο Σπύρος Μαρτίκας με τον οποίο είχε ένα χιουμοριστικό φλερτ. «Τα καλύτερα προξενιά γίνονται σε γάμους και προσκλήσεις και εγώ θα σου γνωρίσω μια πολύ κακή και όμορφη κοπέλα» είπε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τόνισε πως είναι «κατειλημμένη».

Τότε ο Γιώργος Λιανός άρχισε να τραγουδά το τραγούδι του Μάκη Χριστοδουλόπουλου «Το προσκλητήριο». «Αυτό ακριβώς…» σχολίασε ο φαρμακοποιός.