Στον στίβο μάχης μπήκε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και έδινε τον καλύτερο της εαυτό ώστε να πάρει τη νίκη για την ομάδα της αφού εκτός από το έπαθλο φαγητού, οι παίκτες του Survivor διεκδικούσαν και την επικοινωνία. Ωστόσο, η παίκτρια των Διασήμων δεν υπολόγισε καλά το χώρο που είχε μπροστά της με αποτέλεσμα να χτυπήσει το κεφάλι της σε ένα ξύλο.

Εκείνη έδειξε να μην συνειδητοποιεί τι συνέβη όμως ο Άρης Σοϊλέδης που είδε τα αίματα στο πρόσωπο της, έσπευσε να διακόψει τον αγώνα και να ενημερώσει τον Γιώργο Λιανό πως η συμπαίκτρια του τραυματίστηκε.

Ο παρουσιαστής του Survivor σφύριξε πως ο αγώνας σταματάει και αμέσως νοσηλεύτρια έσπευσε στο πλευρό της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου ώστε να ελέγξει τον τραυματισμό της.

«Θέλω να παίξω!» φώναζε η παίκτρια ενώ λάμβανε τις πρώτες βοήθειες. Τελικά, ο τραυματισμός της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου ήταν επιπόλαιος, και αφού της έβαλαν έναν τσιρότο, συνέχισε τον αγώνα.

Τα έβαλε με τον Σπύρο Μαρτίκα η Βρισηίδα Ανδριώτου

Ιδιαίτερα απαιτητικός είναι ο αποψινός στίβος μάχης και η ένταση των παικτών «χτυπάει» κόκκινο. Μάλιστα, κάποια στιγμή η Βρισηίδα Ανδριώτου ξέσπασε κατά του Σπύρου Μαρτίκα καθώς ένιωσε πως τη μείωσε. Η ίδια απευθύνθηκε στον Σπύρο Μαρτίκα κι ανέφερε σε έντονο ύφος: «Ποιος είπε ότι δεν έριξε καν; Εσύ; Κόψε τα πολλά πολλά . Κόψ’ τα γιατί… Δεν είναι ωραίο όταν ένας αντίπαλος πάει να παίξει και λες δεν έπαιξε καν υποτιμητικά. Έχω το θέμα με τον Σπύρο, δεν με νοιάζει τι κάνει ο Άρης κι ο Απόστολος»