Εκτός της κουζίνας βρέθηκαν για πρώτη φορά οι παίκτες του MasterChef στο επεισόδιο το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (02/03). Όμως, τα πράγματα δεν ήταν εύκολα γι’ αυτούς αφού όχι μόνο έπρεπε να οργανωθούν αλλά και να συνεργαστούν αρμονικά για να καταφέρουν να φέρουν εις πέρας την αποστολή τους.

Ο Βασίλης Μπόλλος ως νικητής του Τεστ Δημιουργικότητας και κάτοχος της κάρτας ασυλίας είχε κάποια πλεονεκτήματα. Αφού επέλεξε να είναι στην ομάδα του ο Χριστόφορος, αλλά και τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουν οι Μπλε, στο τέλος έπρεπε να πει αν θέλει να απενεργοποιήσει κάποιον παίκτη από την Κόκκινη ομάδα, δηλαδή να μη μαγειρέψει κάποιος ή να προσθέσει 20 επιπλέον λεπτά στην ομάδα του.

Ο Βασίλης σκέφτηκε στρατηγικά και επέλεξε να… γυρίσει το χρόνο υπέρ της ομάδας του. Αυτό σήμαινε πως οι παίκτες της Μπλε Ομάδας είχαν στη διάθεσή τους 2 ώρες και 50 λεπτά για να μαγειρέψουν ενώ οι Κόκκινοι 2 ώρες και 30 λεπτά.

«Σήμερα δε θα δοκιμάσουμε τα πιάτα σας μόνο εμείς οι τρεις. Θα φιλοξενήσουμε έναν πολύ καλό γευσιγνώστη και πολυταξιδεμένο. Τον κ. Ηλία Μαμαλάκη», είπε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος και ανακοίνωσε τον καλεσμένο του επεισοδίου.

Χαρά στο twitter για την εμφάνιση του Ηλία Μαμαλάκη

Όπως ήταν αναμενόμενο, η εμφάνιση του Ηλία Μαμαλάκη στο MasterChef έφερε χαρά στους twitterάδες ενώ δεν σταμάτησαν να σχολιάζουν την… υψομετρική διαφορά του με τον Σωτήρη Κοντιζά.

Τα μεγάλα κέφια του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος εκτός από συνεργάτες στο MasterChef είναι και πολύ καλοί φίλοι. Οι πλάκες και τα πειράγματα μεταξύ τους είναι πολλά και συνήθως τα ξεκινάει ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος. Όπως έγινε και στο αποψινό επεισόδιο όταν οι τρεις τους ξεκίνησαν να σχολιάζουν τα προϊόντα που επέλεξαν να μαγειρέψουν οι… Μπλε.

«Εγώ θα επέλεγα τη σπανακόπιτα, αλλά και τα φασόλια. Τα προτιμώ από τις φακές», λέει αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με τον Σωτήρη Κοντιζά να απαντά: «Δε με πειράζουν τα φασόλια». «Τα φασόλια εννοείς πως δε σε πειράζουν στομαχικά», σχολίασε με χιούμορ ο θείος Λεωνίδας. «Όλο με τέτοια αστεία είσαι Λεωνίδα μου. Μεγάλωσε επιτέλους», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς δίχως να μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια του.