Μπορεί να τον έχουμε συνηθίσει στη θέση του παρουσιαστή στο J2US, αλλά η guest εμφάνιση του Νίκου Κοκλώνη το βράδυ της Παρασκευής (28/1) στον τελικό του DWTS ως επίτιμος… κριτής έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί στον ρόλο του σόουμαν χάρη στη θετική του ενέργεια και στο πόσο ετοιμόλογος είναι.

Ο παραγωγός και ιδιοκτήτης της Barking Well Media μετά την παρουσία του στο The 2Νight Show της Τρίτης έκανε μία άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση στο φινάλε του σόου και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τους τηλεθεατές που έσπευσαν να σχολιάσουν στα social media πως «δεν υπάρχει πέτρα που να μην κρύβεται από κάτω ο Κοκλώνης».

Μερικοί μάλιστα συνηθισμένοι στα μεγάλα δώρα που χάριζε στο J2US άρχισαν να ζητούν giveaway με κινητά!

Ποιο ζευγάρι αποθέωσε

«Παναγιά μου και Χριστέ μου, Βαγγελίστρα μου» αναφώνησε η Βίκυ Καγιά μόλις ολοκλήρωσε τη σάμπα της η Βασιλική Μιλλούση.

Η Ολυμπιονίκης της ενόργανης στην πιο σέξι χορογραφία έβαλε φωτιά στο παρκέ αναστατώνοντας τους πάντες και φυσικά τον Λευτέρη Πετρούνια που την παρακολουθούσε στο κοινό.

Ο δε, Νίκος Κοκλώνης πετάχτηκε όρθιος από τη θέση του και της φώναξε: «Μπράβο! Νόμιζα ότι θα δω κάτι ξενέρωτο και είδα αυτό το υπερθέαμα. Μπράβο στην πιο σέξι μαμά της ελληνικής τηλεόρασης».

Εκστασιασμένος και ο Τζέισον Ροδίτης μαζί της!

Οι κυρίες της κριτικής επιτροπής με τη σειρά τους μόνο «μπράβο» είχαν να πουν.

Βγήκε ο τραγουδιστής (πάλι) από μέσα του

Ο Νίκος Κοκλώνης, όμως, όπως έχει πολλάκις δηλώσει είναι βαθιά μέσα στην καρδιά του ένας αυθεντικός, λαϊκός τραγουδιστής γι΄αυτό και χάρισε μία μοναδική εμφάνιση στο DWTS και με αυτή του την ιδιότητα.

Η παραγωγή του μουσικού διαγωνισμού του έκανε το χατίρι κι έτσι λίγα λεπτά πριν από το μεγάλο φινάλε ο γνωστός παραγωγός σηκώθηκε και ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει ένα ντουέτο και δη ακαπέλα!

Δίπλα στην αγαπημένη τραγουδίστρια Μπέσσυ Αργυράκη ερμήνευσαν την γνωστή επιτυχία «Κορμί και αλάτι» αποσπώντας ένα μεγάλο χειροκρότημα.