Δυο χαμένες αποστολές και μια ποινή, έφεραν τους παίκτες της Φάρμας σε σημείο να πεινάνε τόσο πολύ που να κοιτάνε τον κόκορα του αγροκτήματος με… άλλο μάτι. Και ενώ ο επιστάτης της Φάρμας, Βασίλης, έκλεισε το θέμα, αυτό ξανά άνοιξε όταν οι παίκτες βρέθηκαν στον αχυρώνα για να δουν τον αγώνα μεταξύ της Μαρίας Παπαγεωργίου και της Χριστιάννας Σμαραγδή.

Αφού ο Σάκης Τανιμανίδης χτύπησε την καμπάνα, οι παίκτες της Φάρμας βρέθηκαν στον αχυρώνα και όλοι μαζί σχολίαζαν την κατάσταση που επικρατεί στο σπίτι. Τότε ο Κουτσαβάκης επανάφερε το θέμα του κόκορα «μεταξύ σοβαρού και αστείου…».

Ο παρουσιαστής του reality του Ant1 θέλησε να μάθει τη γνώμη και των υπόλοιπων παικτών.

«Είμαι κρεατοφάγος. Τα χόρτα είναι για τις αίγες. Εμείς γιατί δεν πρέπει να μην τρώμε κρέας;» αναρωτήθηκε ο Αστρινός Χαραλαμπάκης ενώ ο Βασίλης Λέντζας σχολίασε πως νόμιζε ότι ο Κουτσαβάκης κάνει πλάκα.

«Προτιμώ να φάω τα μαρούλια παρά να ακουμπήσω κάτι της Φάρμας» είπε ο Μάνος Πανταζής.

«Υπάρχουν δυο επίπεδα συζητήσεις τα οποία απαγορεύουν να ακουμπήσετε τα ζώα της Φάρμας. Το ένα είναι νομικό. Το δεύτερο επίπεδο το οποίο επίσης απαγορεύει να ακουμπήσετε τα ζώα είναι πως αυτά τα ζωάκια είναι εδώ για να σας βοηθήσουν, να πάρετε αυτά που έχουν να σας δώσουν, συν ότι έχετε έρθει κοντά τους. Για να μην ακουστώ κάπως… Δεν είναι κακό να τρώτε κρέας» είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης στους παίκτες και έκλεισε οριστικά το θέμα του κόκορα.