Το βράδυ της Τρίτης (11/01) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχτηκε στο «The 2Night Show» την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, που μας πρωτοσυστήθηκε ως Θεοδοσία στις «Άγριες Μέλισσες» και φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός».

Η ταλαντούχα ηθοποιός μίλησε για τη σχέση της με την Κρήτη και για την ιστορία του Σασμού που θυμίζει την απαγορευμένη αγάπη του Ρωμαίου και της Ιουλιέτας. Γιατί γελάει στις δραματικές σκηνές;

Ποιο είναι το γούρι της σε κάθε παράσταση; Για ποιο λόγο έχει δύο επίθετα; Στη συνέχεια, η Χριστίνα αναφέρθηκε στο video «Μη με αφήσεις ποτέ», στο οποίο πρωταγωνιστεί μαζί με τον Έκτορα Λιάτσο και έγινε viral.

Πώς αντιμετώπισε τις σοκαριστικές σκηνές βίας και ποιες περιπτώσεις γυναικών, που έχουν υποστεί κακοποιητική συμπεριφορά από συντρόφους τους, γνωρίζει;

«Δεν ήθελα να φύγω από τις “Άγριες Μέλισσες” αλλά έπρεπε να φύγω. Δεν μου έλειψε η δουλειά γιατί και για μένα έκανε τον κύκλο της αλλά μου έλειψαν τα παιδιά» είπε αρχικά.

«Έχω πάρει πολλή αγάπη από τους Κρητικούς. Η Κρήτη είναι σαν άλλη χώρα. Είχα μια μεγάλη αγάπη στο νησί, είναι κάποια μέρη που σε μαγνητίζουν με την ενέργειά τους.

Η ιστορία έχει αγάπη, αίμα είναι μία απαγορευμένη αγάπη σαν τον Ρωμαίο και την Ιουλιέτα» συνέχισε για τη συμμετοχή της στον Σασμό».

Ακόμη, περιέγραψε τα έντονα συναισθήματα που βίωσε γυρίζοντας τη μικρού μήκους ταινία της Lacta που έγινε viral με τίτλο «Μη με αφήσεις ποτέ», που πρωταγωνιστεί και η οποία αναφέρεται στη γυναικεία κακοποίηση: «Το μη με αφήσεις ποτέ, το βιώσαμε πολύ έντονα, πάθαμε σοκ στα γυρίσματα. Ο Έκτορας Λιάτσος μετά από κάθε βίαιη σκηνή με αγκάλιαζε».

«Μου έστελναν φωτογραφίες κακοποιημένες γυναίκες. Ήταν δύσκολη εβδομάδα. Αν ήταν δύσκολη για εμένα, τι να πουν κι αυτές οι γυναίκες».

Σχολιάζοντας τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη σημείωσε: «Ξέρω μία περίπτωση που ένας άντρας, που κακοποιούσε τη σύντροφό του, ανέβασε το βίντεο ‘κοίταξε να δεις τι άνθρωποι υπάρχουν’».

Μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της συνέντευξης ήταν όταν η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη αποκάλυψε γιατί έχει δύο επίθετα. Ο λόγος έχει να κάνει με τον θάνατο της μητέρας της. Το Φαμέλη ήταν το πατρικό της και ήθελε τιμής ένεκεν να το αναφέρει κάθε φορά.

Η αγαπημένη ηθοποιός τώρα ήρθε σε αμηχανία όταν ρωτήθηκε για τα προσωπικά της.

«Οι πληροφορίες μου λένε ότι είσαι σε μια πολύ ωραία κατάσταση. Ωραίο είναι αυτό. Με τον που ‘ σαι Θανάση ε; Για να μην λες ότι δεν τα ξέρω. Έχεις δηλώσει εσύ πως είσαι τρελά ερωτευμένη, δεν φταίω τώρα εγώ. Βέβαια και το έχεις δηλώσει» ανέφερε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη απάντησε με φανερή αμηχανία: «Καλή είναι. Ναι εντάξει. Όλα τα ξέρεις και με τρομάζει. Για να έχω δηλώσει ότι είμαι τρελά ερωτευμένη, πάει να πει πως είμαι. Μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλη κουβέντα μη λες»

Η ίδια, λοιπόν, δεν έκρυψε, ωστόσο, ότι είναι τρελά ερωτευμένη αυτόν τον καιρό, αφού είναι σε σχέση με τον Θανάση Τότσικα, αδελφό του γνωστού ηθοποιού Αποστόλη Τότσικα. Όμως απέφυγε να αναφερθεί περαιτέρω.

Στο μεταξύ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήθελε να μάθει περισσότερα για τη συνέχεια του Σασμού και τότε η ηθοποιός παραδέχτηκε ότι θα δούμε πολλές απίθανες καταστάσεις μεταξύ των ηρώων της που δεν θα περιμένουμε.

Η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη μίλησε επίσης για την εικόνα που βγάζει προς τα έξω στους γύρω της. «Μου έλεγαν ότι είμαι αυστηρή και σνομπ. Νομίζω ότι δίνω αυτή την εντύπωση σε κάποιον» τόνισε η ηθοποιός.

Όταν ρωτήθηκε αν θα μπορούσε να αντέξει έναν καταπιεστικό αδελφό όπως η Αργυρώ τον Πετρή, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη τόνισε: «Δεν θα άντεχα στην πραγματική μου ζωή να είχα έναν αδερφό καταπιεστικό. Ο Κώστας Νικούλι προσεγγίζει τον ρόλο πολύ τρυφερά».