Μη με αφήσεις ποτέ… γιατί θα σου κάνω κακό. Με αυτό το μήνυμα, η Lacta «μίλησε» για τις γυναικοκτονίες με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εξάλειψης της βίας κατά των γυναικών. Στην ταινία μικρού μήκους που δημιούργησε η Lacta, αυτή τη φορά δεν περιέγραψε την ιστορία μιας μεγάλη και αληθινής αγάπης αλλά εξιστορεί την ιστορία μιας νεαρής και ερωτευμένης γυναίκας, η οποία δολοφονείται από τα χέρια του συντρόφου της κατά τη διάρκεια ενός καβγά.

Το φιλμ με τίτλο «Μη με αφήσεις ποτέ» αρχίζει με το ζευγάρι το οποίο βρίσκεται σε καλοκαιρινές διακοπές και απολαμβάνει ξέγνοιαστες και ευτυχισμένες στιγμές. Γέλια, χαρές και έρωτας κυριαρχούν στα πρώτα πλάνα του φιλμ και τίποτα δεν φαίνεται να προμηνύει αυτό που θα ακολουθήσει.

Στο επόμενο πλάνο του φιλμ, το ζευγάρι αποφασίσει να συζήσει όμως γρήγορα η κτητικότητα του άνδρα βγαίνει στην επιφάνεια πιο έντονα και κάνει τη γυναίκα να δυσφορεί και να χάνει το χαμόγελο της. Το όνειρο γρήγορα γίνεται εφιάλτης για τη γυναίκα η οποία αποφασίζει να χωρίσει από τον σύντροφό της. Εκείνος όμως έχει άλλη άποψη και οδηγούνται σε καυγά ο οποίος έχει τραγική κατάληξη για τη γυναίκα αφού δολοφονείται.

«Σημασία έχει τι θα κάνεις εσύ που ακόμα μπορείς», λέει στο τέλος η πρωταγωνίστρια του. Στο φιλμ πρωταγωνιστούν, η Χριστίνα Χειλά – Φαμέλη και ο Έκτορας Λιάτσος. Το βίντεο πλαισιώνει το τραγούδι «Μη μου μιλάς για αγάπη» της Δήμητρας Γαλάνη.

Σημειώνεται ότι από την αρχή του 2021 έχουν σημειωθεί 13 γυναικοκτονίες στην Ελλάδα.