Όσα έγιναν χθες στο Survivor 5 και ειδικά τα δάκρυα της Μυριέλλας Κουρεντή για τον αγαπημένο της έξω από το ριάλιτι επιβίωσης έγιναν αντικείμενο σχολιασμού στο Πρωινό με τον Γιώργο Λιάγκα να κάνει λόγο για «κροκοδείλια δάκρυα». Είχε προηγηθεί το φιλί της παίκτριας με τον «Μαχητή» Γιώργο Κατσαούνη.

«Όταν φιλιόταν με τον άλλον δεν τον θυμόταν», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας, ενώ μετά την προβολή των όσων είπε η Μυριέλλα Κουρεντή, σχολίασε: «Forever και φιλιέται με τον άλλον».

«Εγώ ρε παιδιά που είμαι λίγο πουριτανός δεν καταλαβαίνω», συνέχισε ο Γιώργος Λιάγκας καθώς οι συντελεστές στο Πρωινό συζητούσαν για το θέμα.

«Μην χύνεις κροκοδείλια δάκρυα. Να βγεις να πεις έντιμα στην κάμερα: Κοιτάξτε να δείτε, θέλω να στείλω ένα μήνυμα στον Τζον, σ’ αγαπάω αλλά εδώ μέσα, τι να κάνω, κεραυνοβολήθηκα από τον κύριο τάδε. Αυτό θα ήταν πιο έντιμο», είπε ακόμη ο παρουσιαστής.

Η Μυριέλλα Κουρεντή, μιλώντας χθες στην κάμερα του Survivor ανέφερε: «Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του John. Του συνεργάτη μου… Όταν είμαι μαζί του είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Μοιραζόμαστε την σιωπή, μοιραζόμαστε τον ίδιο θόρυβο, γελάμε πολύ. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι και να στεναχωριέται πάρα πολύ. Θα ήθελα πάρα πολύ να τον πάρω μια αγκαλιά και να τον κοιτάξω, και να τον μυρίσω και να του πω ότι τον αγαπάω πάρα πολύ και ότι μου έχει λείψε πάρα μα πάρα πολύ».

Με δάκρυα στα μάτια, η Μυριέλλα Κουρεντή είπε: «Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλον για το πόσα πράγματα θα κάνουμε. Όσο μακριά κι αν είμαι τον νιώθω και θέλω να του πω να μην αγχώνεται γιατί είμαι πολύ δυνατή και το ξέρει. Ξέρει τι έχω περάσει και τι έχω ξεπεράσει στη ζωή μου. Myriella and John forever».