Μεγάλη συζήτηση έχει ξεκινήσει μετά το φιλί του Γιώργου Κατσαούνη στη Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor καθώς η ηθοποιός έχει σχέση έξω από το reality. Η Μυριέλλα Κουρεντή, φορτισμένη συναισθηματικά, θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της με την κάμερα του Survivor αλλά και να στείλει ένα μήνυμα στον αγαπημένο της.

«Σκεφτόμουν ότι αυτές τις μέρες ήταν η γιορτή του John. Του συνεργάτη μου… Όταν είμαι μαζί του είναι λες και είμαι με τον εαυτό μου. Μοιραζόμαστε την σιωπή, μοιραζόμαστε τον ίδιο θόρυβο, γελάμε πολύ. Τον φαντάζομαι να βλέπει όλα αυτά που συμβαίνουν σε μένα στο παιχνίδι και να στεναχωριέται πάρα πολύ. Θα ήθελα πάρα πολύ να τον πάρω μια αγκαλιά και να τον κοιτάξω, και να τον μυρίσω και να του πω ότι τον αγαπάω πάρα πολύ και ότι μου έχει λείψε πάρα μα πάρα πολύ» ανέφερε αρχικά η Μυριέλλα Κουρεντή.

«Myriella and John forever»

Με δάκρυα στα μάτια, η Μυριέλλα Κουρεντή είπε: «Αυτό που θα ήθελα να κάνω κυρίως είναι να του πω ότι θυμάμαι τα πάντα. Θυμάμαι ό,τι υπόσχεση έχουμε δώσει ο ένας στον άλλον για το πόσα πράγματα θα κάνουμε. Όσο μακριά κι αν είμαι τον νιώθω και θέλω να του πω να μην αγχώνεται γιατί είμαι πολύ δυνατή και το ξέρει. Ξέρει τι έχω περάσει και τι έχω ξεπεράσει στη ζωή μου. Myriella and John forever».