Ποτέ το Grey’s Anatomy δε θα είναι το ίδιο. Ο ΜακΝτρίμι είναι νεκρός…

«Δεν φανταζόμουν πραγματικά ποτέ ότι θα αποχαιρετούσα τον δικό μας ΜακΝτρίμι», δήλωσε η δημιουργός του Grey’s Anatomy Σόντα Ράιμς, όπως έκαναν και εκατομμύρια φανατικοί θαυμαστές της σειράς που δεν θα ξαναδούν τον Πάτρικ Ντέμπσι στην αγαπημένη τους σειρά και μια από τις πιο επιτυχημένες των τελευταίων χρόνων.

Ο Ντέρεκ Σέπερντ ήταν στο αυτοκίνητό του και πήγαινε στο αεροδρόμιο για να προλάβει μια πτήση. Στο δρόμο πετυχαίνει ένα τροχαίο και σώζει τέσσερις επιβάτες.

Μπαίνει ξανά στο αυτοκίνητό του για να συνεχίσει τη διαδρομή του προς το αεροδρόμιο όταν ένα μεγάλο φορτηγό τον τράκαρε πλαγιομετωπικά από την πλευρά του οδηγού.

Μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο  με τους γιατρούς να έχουν διαγνώσει λάθος τα τραύματά του.

Ο ίδιος διέγνωσε σωστά τι είχε και έλεγε τι έπρεπε να είχαν κάνει οι γιατροί. Δεν μπορούσε να μιλήσει και μόνο οι τηλεθεατές άκουγαν τις οδηγίες του…

Όταν έφτασε ένας χειρουργός που κατάλαβε τι είχε συμβεί, ο Σέπερντ ήταν ήδη εγκεφαλικά νεκρός…

Το τηλεοπτικό δίκτυο ABC σε ανακοίνωσή του, αποχαιρέτησε και αυτό με τον δικό του τρόπο τον Ντέρεκ Σέπερντ: «Μετά από 11 κύκλους “Grey’s Anatomy”, o Πάτρικ Ντέμπσι αποχωρεί για να κυνηγήσει άλλα ενδιαφέροντα. Ο Δρ. Ντέρεκ Σέπερντ είναι ένας μυθικός χαρακτήρας και υπήρξαμε περήφανοι να είμαστε το σπίτι του “McDreamy” και της ερωτικής του ιστορίας. Η αφοσίωση των θαυμαστών της σειράς μέσα στα χρόνια υπήρξε η απόδειξη του δημιουργικού μυαλού της Σόντα Ράιμς και του ταλέντου του Ντέμπσι. Θα μας λείψει ο “McDreamy” και ευχόμαστε στον Πάτρικ ό,τι καλύτερο για τις μελλοντικές του περιπέτειες».