Για όλους και για όλα μίλησε η Φωτεινή Πιπιλή το βράδυ της Τρίτης στην εκπομπή «Καρντάσιανς». Αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στον πρόεδρο της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά, αλλά και στη σχέση του με την Άννα Βίσση, τον Γιάννη Βαρουφάκη, τη Ραχήλ Μακρή και τη Ζωή Κωνσταντοπούλου.

«Ο Σαμαράς για την ηλικία του είναι γ…ώ τα τεκνά», σημείωσε η πρώην βουλευτής της ΝΔ, αναφερόμενη στον πρόεδρο της ΝΔ, ενώ σε ερώτηση για τη σχέση του με την Άννα Βίσση, σχολίασε: «Ήταν ωραίος άντρας ο Σαμαράς και ακόμα. Τους έχω ζήσει και τους δύο, κάναμε παρέα».

«Είμαι αστικής παιδείας όμως και δεν μπαίνω σε κουτσομπολιά», συνέχισε.

Η κ. Πιπιλή μίλησε και για την πρόεδρο της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, σημειώνοντας πως αν ήταν στη Βουλή, «θα μάλωνα συνέχεια μαζί της».

«Αν με ενοχλεί στη Ζωή Κωνσταντοπούλου κάτι είναι ότι ενώ θέλει να παραστήσει την προστάτιδα των γυναικών, είναι το κακέκτυπο του πατριάρχη, του πάτερ φαμίλια. Η συμπεριφορά της είναι αντίθετη από τα δικά μου πιστεύω. Δηλαδή, η σύγχρονη γυναίκα δεν χρειάζεται ντάντεμα, δέχεται το φλερτ. Στην Ελλάδα και στη μεσογειακή αντίληψη, το να νομίζει η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου, ως πάτερ φαμίλιας, ότι οποιοσδήποτε πει κάτι για μία γυναίκα είναι σεξισμός, είναι η μεγαλύτερη σεξίστρια η ίδια. Διότι όταν φέρεσαι σαν τον άντρα τον πολλά βαρύ, δήθεν ότι προασπίζεσαι την αδύναμη γυναίκα και γελοιοποιείσαι και είσαι και εσύ σεξιστής», ανέφερε.

Σχετικά με τη φωτογράφιση της Ραχήλ Μακρή παρατήρησε: «Άμα ανακαλύπτεις το lifestyle αργά, άστο καλύτερα. Δεν με πείραξε καθόλου που φόρεσε αυτά τα ρούχα. Όταν στήνεις μια καριέρα μόλις δύο ετών πάνω στον φτωχό λαό, σε εκείνες τις ρημάδες τις αυτοκτονίες, όταν πίνεις με το καλαμάκι τον πόνο και τον ιδρώτα του φτωχού, κάπου πρέπει να επιλέξεις, με κατάλαβες; Εκεί είναι η κόντρα. Αν εγώ ήμουν η Μαρία Τερέζα των φτωχών, η πρωθιερέα του αντιμνημονιακού αγώνα και χαρακτήριζα όλους τους άλλους βουλευτές “μερκελιστές, τσολάκογλου” και έβγαινα μετά σε ένα περιοδικό κοσμικό, δεν καταλαβαίνεις ότι θα με ψιλογιαούρτωναν;».

Τέλος, εκτίμησε πως ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης «είναι πάρα πολύ νάρκισσος». «Και ενώ είναι έξυπνος, μορφωμένος», συνέχισε και συμπλήρωσε: «Αυτά τα παλιμπαιδίστικα, με μηχανή, 56 χρονών, με τα πουκάμισα, δεν πάει ρε παιδί μου. Άμα το κάνεις για να αποδείξεις ότι είσαι αριστερός, για μένα είσαι και για πολλές σφουγγαρίστρες. Το πιάσαμε το υπονοούμενο; Ο Αλέξης Τσίπρας είναι συμπαθητικό παιδί».