Ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα μαζί με την Αφροδίτη Γραμμέλη καλωσόρισαν το βράδυ της Παρασκευής (10/12) τους τηλεθεατές στο προτελευταίο live του Big Brother 2. Στον ημιτελικό του Μεγάλου Αδελφού υποδέχτηκαν στο πλατό τους πρώην παίκτες Μαρία Αλεξόγλου, Κώστα Στυλιανάκη και Σαμάνθα Μίσοβιτς.

Μία εβδομάδα μας χωρίζει από τον μεγάλο τελικό του Big Brother 2,καθώς την ερχόμενη εβδομάδα, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου, το ριάλιτι εγκλεισμού θα ρίξει αυλαία και η αγωνία για τους συγκατοίκους κορυφώνεται!

«Πυρπόλησε» το πλατό η Νάταλι Κάκκαβα με αποκαλυπτικό φόρεμα

Την πιο εντυπωσιακή εμφάνιση, μάλιστα, φαίνεται πως επιφύλασσε η Νάταλι Κάκκαβα για το βράδυ του μεγάλου ημιτελικού. Σε αυτό το live, μάλιστα, η όμορφη παρουσιάστρια αποφάσισε να… λυθεί και λιγάκι παραπάνω και να χορέψει στους ρυθμούς της μουσικής.

Έτσι, ενώ η εκπομπή επέστρεψε από το πρώτο τηλεοπτικό διάλειμμα, η Νάταλι Κάκκαβα θέλησε να βάλει «φωτιά» στο πλατό και να χορέψει «Δυνατά» με το άκρως εντυπωσιακό της φόρεμα!

«Ποιος θα το περίμενε στον ημιτελικό του Big Brother η Νάταλι να χορεύει Στέφανο Πιτσίνιαγκα που κέρδισε στο House of fame με… μισή γαλοπούλα πάνω της από τα φτερά» αναφώνησε με χιούμορ ο σύζυγος και συμπαρουσιαστής της, Γρηγόρης Γκουντάρας. Τι άλλο να κάνω! Πείτε μου» αποκρίθηκε με χαμόγελο η Νάταλι Κάκκαβα για να συνεχίσει να χορεύει!

«Ζήτω η τρέλα» ακούστηκε, τότε, από τα χείλη του Γρηγόρη Γκουντάρα και το Big Brother Live συνεχίστηκε…

Η Νάταλι Κάκκαβα σχολιάστηκε πάρα πολύ στο Twitter από τους τηλεθεατές λόγω του φορέματος που επέλεξε να φορέσει. Κι αυτό γιατί όπως και στον Γρηγόρη Γκουντάρα τους θύμισε γαλοπούλα!

«Όταν σου λένε βάλε κάτι εορταστικό κ εσύ επιλέγεις να ντυθείς με το φαγητό των Χριστουγέννων…» έγραψε ένας χρήστης

Τα σχόλια που γράφτηκαν είναι επικά

Η παίκτρια που αποχώρησε

Στο κλείσιμο της ζωντανής μετάδοσης, οι δυο παρουσιαστές κλήθηκαν να ανακοινώσουν το όνομα του παίκτη που ενώ έφτασε στην… πηγή δεν θα πιει νερό!

Ποιος παίκτης του Big Brother 2 θα αποχωρούσε, λοιπόν, μια στροφή πριν την τελική ευθεία;

Όπως ανακοινώθηκε από τους παρουσιαστές εκείνη που δεν θα βρεθεί στη διεκδίκηση του μεγάλου επάθλου είναι η… Μαίρη.

Όταν τώρα η Μαίρη βρέθηκε στο πλατό εκεί ο Γρηγόρης Γκουντάρας της ανακοίνωσε την πρόταση της παραγωγής. Επειδή, όπως της είπε, θα μπούνε για την τελευταία εβδομάδα κάποια παιδιά της φετινής σεζόν μέσα στο σπίτι όπως οι τρεις πρώην παίκτες του Big Brother που βρέθηκαν στο live, είχε και εκείνη το δικαίωμα αν ήθελε να παραμείνει και να ζήσει την εμπειρία μέχρι το τέλος. Η Μαίρη ζήτησε να μάθει ποιοι άλλοι θα επέστρεφαν, ο Γρηγόρης δεν της απάντησε, αλλά επειδή την παρακάλεσε και η Σαμάνθα η παίκτρια δέχτηκε να παραμείνει.

Και έτσι την ερχόμενη Παρασκευή, στον μεγάλο τελικό του Big Brother, θα δούμε τον Παναγιώτη, την Ανχελίτα, τον Νίκο και την Ευδοκία να διεκδικούν το μεγάλο χρηματικό έπαθλο!