Υποψήφιοι προς αποχώρηση από τη «Φάρμα» ήταν ο Σταμάτης Γαρδέλης και η Αναστασία Γκεργκελεζίου. Οι παίκτες του reality περίμεναν πώς και πώς να μεταφερθούν στον αχυρώνα προκειμένου οι δυο υποψήφιοι προς αποχώρηση να μονομαχήσουν. Οι περισσότεροι είχαν δηλώσει ξεκάθαρα την προτίμηση τους και δεν έκρυβαν πως επιθυμούσαν να αποχωρήσει ο Σταμάτης Γαρδέλης.

Ο ηθοποιός, τους έκανε τη χάρη και αποχώρησε οικειοθελώς από τη Φάρμα. Ξαφνικά ο παίκτης δεν υπήρχε πουθενά και ένα μυστήριο δημιουργήθηκε γύρω από την απουσία του. Ο μόνος που στεναχωρήθηκε πάρα πολύ ήταν ο «Κουτσαβάκης».

Το βράδυ, ο Σάκης Τανιμανίδης μπήκε στο σπίτι για να συναντήσει τους παίκτες της Φάρμας και ανέφερε στην Αναστασία πως: «Μονομαχία δεν θα γίνει. Χωρίς να έχεις αγωνιστεί είσαι η νικήτρια και παραμένεις στη Φάρμα».

Ο «Κουτσαβάκης» στεναχωρήθηκε και θέλησε να μάθει πού είναι ο Σταμάτης Γαρδέλης. «Είναι 100% καλά στην υγεία του αλλά είναι εκτός Φάρμας τώρα» είπε ο παρουσιαστής και λίγη ώρα μετά ο μουσικός βγήκε έξω από το σπίτι όπου έβαλε τα κλάματα.