Η Νάταλι Κάκκαβα, την Κυριακή, μέσα από τον «αέρα» της εκπομπής «Όλα Γκουντ» που παρουσιάζει στον ΣΚΑΪ έκανε το παράπονο της στον Νίκο Μουτσινά και εκείνος δεν μπορούσε να το αφήσει αναπάντητο. Συγκεκριμένα, η Νάταλι Κάκκαβα, είχε απέναντι της τον Μέμο Μπεγνή ο οποίος ετοιμάζεται να πει στην σειρά «Μόλις χθες».

«Με το καλό να αρχίσεις στο Μόλις χθες! Και όπως λέει ο Νίκος Μουτσινάς… Καναλάρα! Νίκο, το λέω για να με παίξεις γιατί δεν μας παίζεις» είπε η Νάταλι Κάκκαβα και τότε σχολίασε ο Γρηγόρης Γκουντάρας: «Παίζει τους άλλους, μην αγχώνεσαι» και η παρουσιάστρια συμπλήρωσε «Δεν πειράζει, παίζει τους άλλους. Σωστό και αυτό».

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στο «Καλό μεσημεράκι», το μεσημέρι της Δευτέρας (29/11) και ο Νίκος Μουτσινάς απάντησε στην παρουσιάστρια τονίζοντας πως δεν επιλέγει εκείνος τι θα παίξει και τι όχι στον «αέρα» της εκπομπής.

«Αρχικά, να πούμε στους ανθρώπους, δεν επιλέγω εγώ τι θα παίξει. Όχι. Αγγελική Γιαννακοπούλου. Μην τα κάνετε. Δεν γίνεται. Εγώ ό,τι μου παίξει της το αυτώνω. Άμα θέλει. Αν δεν θέλει να το παίξει. Να τους παίζουμε τους ανθρώπους. Να βοηθούμε οι εκπομπές στην καναλάρα» απάντησε μεταξύ άλλων ο Νίκος Μουτσινάς.