Ο Αλέξης Παππάς, έχει αρχίσει να έχει συναισθήματα και να νιώθει πως ερωτεύεται. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε στην κάμερα της παραγωγής του Bachelor το βράδυ της Τετάρτης (24/11). Ο εργένης έστειλε γράμμα στα κορίτσια που διεκδικούν την καρδιά του ώστε να τις ενημερώσει για το ομαδικό ραντεβού που θα ακολουθούσε.

Ο κόκκινος φάκελος έφτασε στο σπίτι και η Ιζαμπέλα τον κρατούσε στα χέρια της. Η παίκτρια διάβασε τα όσα έγραφε το γράμμα και σύμφωνα με αυτό, οι παίκτριες θα πήγαιναν σε ομαδικό ραντεβού. Οι τυχερές που θα βρισκόντουσαν στη φύση, στο πλευρό του Αλέξη Παππά ήταν η Μαρία, η Γιώτα και η Έλενα.

Το γεγονός ότι η Γιώτα ήταν μέσα στις κοπέλες που επέλεξε ο Αλέξης Παππάς δημιούργησε εκνευρισμό στις υπόλοιπες και οι… αβροφροσύνες δεν άργησαν να ακουστούν. Αρχικά, η Έλενα είπε πως της αρέσει η φύση αλλά δεν θέλει να γεμίσουν μυγάκια τα μαλλιά της.

Από την πλευρά της η Γιώτα είπε πως της αρέσει η φύση αφού έχει μεγαλώσει μέσα σε αυτή αλλά δεν μπορεί τα ζωύφια γιατί τα σιχαίνεται.

«Έλα ρε! Εγώ νόμιζα ότι ήταν οι καλύτεροι σου φίλοι» απάντησε άμεσα η Ιζαμπέλα. «Έχουμε πολλές εδώ στη βίλα, έχω βαρεθεί να βλέπω» ανταπάντησε η παίκτρια ενώ στην συνέχεια στην κάμερα του Bachelor σχολίασε πως: «Στη βίλα έχουμε πολλές κατσαρίδες».