Από νωρίς το πρωί και μέχρι αργά το απόγευμα, οι τηλεθεατές συντονίζονται στον Alpha. Η μέρα ξεκινά με χαρούμενη διάθεση και την όμορφη παρέα του Happy Day. H Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με την Τίνα Μεσσαροπούλου, τον Δημήτρη Παπανώτα και τον Κώστα Φραγκολιά, δίνουν τον τόνο για μία Happy Day, όλο αισιοδοξία. Καθημερινά ο Δήμος Βερύκιος αναλύει την επικαιρότητα και ενημερώνει για τις πολιτικές, κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις.

Ο Γιώργος Σατσίδης αποκαλύπτει μικρά και μεγάλα μυστικά των σταρ του Χόλυγουντ.  To Happy Day κρατάει σταθερά την καρδιά του κοινού και συνεχίζει δυναμικά με πρωτιές καθημερινά. Μάλιστα χθες Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 βρέθηκε στην κορυφή της τηλεθέασης για το δυναμικό κοινό (18-54) με μέσο όρο 17,8%, ενώ σε επιμέρους γυναικεία κοινά η τηλεθέαση παραμένει σε πολύ υψηλά ποσοστά. 

Η Κατερίνα Καινούργιου και η εκπομπή Super Κατερίνα παίρνει τη σκυτάλη στο πρόγραμμα του Alpha. Καθημερινά χαρίζει το χαμόγελό της και οι τηλεθεατές της το ανταποδίδουν προσφέροντάς της την πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης. Χθες Τετάρτη 23 Νοεμβρίου η εκπομπή βρέθηκε για ακόμη μία φορά στην κορυφή, με μέσο όρο 17,5% στο δυναμικό κοινό (18-54). Ωστόσο σε επιμέρους γυναικείο νεανικό κοινό (25-44) η Super Κατερίνα τα πήγε σούπερ με season’s best μερίδιο που άγγιξε το 31,9%.  

Deal με τους τηλεθεατές κάνει και ο Χρήστος Φερεντίνος καθημερινά, με πρωτιές τηλεθέασης! Χθες Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2021 πάνω από 1.323.000 τηλεθεατές παρακολούθησαν έστω για ένα λεπτό, και του χάρισαν την κορυφή της τηλεθέασης με 19,8% μέσο όρο στο σύνολο κοινού και 17,7% στο δυναμικό κοινό (18-54). 

Από νωρίς το πρωί μέχρι αργά το απόγευμα, η daytime ζώνη είναι Alpha.