Την προσπάθεια της Εθνικής Ελλάδας στο δρόμο για το Euro της Γαλλίας, απέναντι στην Ουγγαρία, καθώς και άλλες 17 αναμετρήσεις, μεταξύ των οποίων Ισπανία-Ουκρανία, Αγγλία-Λιθουανία, Ολλανδία-Τουρκία και Γερμανία-Γεωργία, θα μπορούν να απολαύσουν ζωντανά και σε υψηλή ευκρίνεια στα κανάλια OTE SPORT οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, το τριήμερο 27-29 Μαρτίου.

Στο αθλητικό πρόγραμμα της εβδομάδας, ξεχωρίζει ακόμη ο αγώνας ΑΕΚ-Άρης για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ, ενώ τα φώτα πέφτουν στην πίστα της Μαλαισίας για τον δεύτερο αγώνα της Formula 1.
Στα κινηματογραφικά, οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, την πρεμιέρα του οσκαρικού και θεαματικού Interstellar στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand, του καυστικού και βασισμένου στην ιστορία του Στρος Καν Welcome to New York του Έιμπελ Φεράρα, με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ σε μία από τις καλύτερες ερμηνείες του, στο OTE CINEMA 1HD, τη σουρεαλιστική κωμωδία από την Μ. Βρετανία Ο Μπάνι και η Σερβιτόρα στο OTE CINEMA 2HD, ή την sci-fi περιπέτεια Στα Όρια του Αύριο, με τους Τομ Κρουζ και Έμιλι Μπλαντ στο Village Cinema.

Αθλητικά

Τις προσπάθειες των καλύτερων ευρωπαϊκών ομάδων για τα προκριματικά του Euro 2016 στη Γαλλία, θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV στα αθλητικά κανάλια OTE SPORT το τριήμερο 27-29 Μαρτίου, με συνολικά 18 αναμετρήσεις. Ξεχωρίζει ο αγώνας της Εθνικής Ελλάδας απέναντι στην Ουγγαρία την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 21.45, στο OTE SPORT 1HD. Υπό την καθοδήγηση του νέου προπονητή Σέρχιο Μαρκαριάν, οι Έλληνες παίκτες αντιμετωπίζουν την Ουγγαρία στο πλαίσιο διεξαγωγής της 5ης αγωνιστικής των προκριματικών για το Euro του 2016, αναζητώντας την πρώτη νίκη στη διοργάνωση. Στην εκπομπή «Στον Δρόμο για τη Γαλλία», η δημοσιογραφική ομάδα του ΟΤΕ TV μεταφέρει όλα τα τελευταία νέα από το στρατόπεδο της Εθνικής τόσο πριν (21.00) όσο και μετά τον αγώνα.

Οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV, θα παρακολουθήσουν ακόμη τους αγώνες Ισπανία-Ουκρανία (27 Μαρτίου, 21.45, ΟΤΕ SPORT 1HD), Αγγλία-Λιθουανία (27 Μαρτίου, 21.45, ΟΤΕ SPORT 2HD), Ολλανδία-Τουρκία (28 Μαρτίου, 21.45, ΟΤΕ SPORT 3HD), Βουλγαρία-Ιταλία (28 Μαρτίου, 21.45, ΟΤΕ SPORT 2HD) και Πορτογαλία-Σερβία (29 Μαρτίου, 21.45, ΟΤΕ SPORT 3HD). Επίσης, την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 19.00, η πρωταθλήτρια κόσμου Γερμανία έρχεται αντιμέτωπη, εκτός έδρας, με τη Γεωργία (OTE SPORT 1HD).

Στο μπάσκετ, ξεχωρίζει το κορυφαίο ντέρμπι ΑΕΚ-Άρης, για την 22η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ την Κυριακή 29 Μαρτίου, με τον νικητή του αγώνα να έχει σαφές πλεονέκτημα για πλασάρισμα στην 4άδα της βαθμολογίας. Η μετάδοση του αγώνα στο ΟΑΚΑ θα ξεκινήσει στις 13.00 και θα προβληθεί ζωντανά και αποκλειστικά στο OTE SPORT 3HD.

Για τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ο δεύτερος αγώνας Formula 1 στη Μαλαισία κλέβει την παράσταση αυτή την εβδομάδα στον OTE TV. Στον πρώτο αγώνα επί αυστραλιανού εδάφους, πρώτος τερμάτισε ο Λιούις Χάμιλτον με δεύτερο τον συναθλητή του της Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ. Ζωντανά και και σε υψηλή ευκρίνεια στο OTE SPORT 5HD οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV θα παρακολουθήσουν τις πρώτες και δεύτερες δοκιμές την Παρασκευή 27 Μαρτίου, καθώς επίσης τις τρίτες ελεύθερες δοκιμές και κατατακτήριες του Σαββάτου 28 Μαρτίου, με αποκορύφωμα τον αγώνα της Κυριακής 29 Μαρτίου στις 09.45.

Ταινίες και σειρές

Την πιο συζητημένη ταινία της χρονιάς, blockbusters σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, sci-fi, μία από τις καλύτερες ερμηνείες του Ζεράρ Ντεπαρντιέ και ένα cult horror αφιέρωμα θα μπορούν να απολαύσουν αυτή την εβδομάδα οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV.

Το θεαματικό Interstellar του Κρίστοφερ Νόλαν, που τολμά ένα μοναδικό ταξίδι πέρα από τα γνωστά όρια του (κινηματογραφικού) σύμπαντος, κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία OTE Cinema on Demand. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, βρίσκουμε τον Μάθιου ΜακΚόναχι, στο ρόλο ενός βετεράνου αστροναύτη που ταξιδεύει στους πλανήτες ενός μακρινού γαλαξία αναζητώντας μία νέα κατοικία για την ανθρωπότητα, και μαζί του τους Αν Χαθαγουέι, Τζέσικα Τσάστεϊν και Μάικλ Κέιν.

Στο OTE CINEMA 1HD, ξεχωρίζει η πρεμιέρα του βασισμένου στο σκάνδαλο Στρος Καν, Welcome to New York, από τον Έιμπελ Φεράρα, με τον Ζεράρ Ντεπαρντιέ στον κεντρικό ρόλο να δίνει μία από τις καλύτερες ερμηνείες του, και την Ζακλίν Μπισέ, την Πέμπτη 26 Μαρτίου (21.00). Στο ίδιο κανάλι, επίσης σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, θα προβληθεί η νέα ταινία του Τακέσι Κιτάνο, Outrage Beyond για την ιαπωνική μαφία, τη Δευτέρα 30 Μαρτίου (21.00), ενώ οι συνδρομητές του ΟΤΕ TV δεν πρέπει να χάσουν το αφιέρωμα του OTE CINEMA 1HD στην cult ταινία τρόμου του Κλάιβ Μπάρκερ Hellraiser, με την προβολή και των 2 sequel της ταινίας, non-stop, το Σάββατο 28 Μαρτίου από τις 23.15.

Στο OTE CINEMA 2HD, ξεχωρίζουν η αγγλική κωμωδία Ο Μπάνι και η Σερβιτόρα από τον σκηνοθέτη του «Πάντινγκτον» Πολ Κινγκ, ένα σουρεαλιστικό road movie με τους Έντουαρντ Χογκ, Σάιμον Φάρναμπι και Βερόνικα Έτσεγκι, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή την Πέμπτη 26 Μαρτίου (22.00), το ιστορικό δράμα Τριπλός Πράκτορας του Ερίκ Ρομέρ με τη δική μας Κατερίνα Διδασκάλου στο ρόλο της συζύγου ενός Λευκορώσου εξόριστου στρατηγού στο Παρίσι του 1936, την Παρασκευή 27 Μαρτίου (22.00), αλλά και το film noir του Μπράιαν Ντε Πάλμα, Μάυρη Ντάλια, για την αληθινή ιστορία της δολοφονίας της Ελίζαμπεθ Σορτ, ανερχόμενης στάρλετ τη δεκαετία του ’40, την Τρίτη 31 Μαρτίου στις 22.00, στο πλαίσιο του αφιερώματος του OTE CINEMA 2 στον αμερικανό σκηνοθέτη.

Επίσης, πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα 30 Μαρτίου στις 22.00 σε πρώτη προβολή στο Village Cinema, η πρωτότυπη sci-fi περιπέτεια του Νταγκ Λίμαν, Στα Όρια του Αύριο, με τον Τομ Κρουζ και την Έμιλι Μπλαντ.

Ο Τιμ Άλεν επιστρέφει ως Mike Baxter για τον τέταρτο κύκλο της κωμικής σειράς Last Man Standing στο FOX Life από την Παρασκευή, 27 Μαρτίου στις 21.00.

Ντοκιμαντέρ

Το δραματοποιημένο ντοκιμαντέρ Killing Jesus, για τα γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο του Ιησού, το οποίο βασίζεται στο ομώνυμο βιβλίο των Μπιλ Ο’Ράιλι και Μάρτιν Ντουγκάρ, αρχίζει να προβάλλεται, σε πρώτη προβολή στο National Geographic Channel, την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 21.00, και θα ολοκληρωθεί σε 4 επεισόδια. Στο ντοκιμαντέρ παίζουν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί όπως ο Ρούφους Σιούελ, ο Στίβεν Μόγιερ κα.

Παιδικά

Τις περιπέτειες του Σταν, του απίθανου σκύλου που μιλάει και μπλογκάρει στο Dog With A Blog θα μπορούν να παρακολουθήσουν οι μικροί φίλοι στα νέα επεισόδια της σειράς στο Disney Junior, από την Κυριακή 29 Μαρτίου στις 10.00.