O «Εφιάλτης στην κουζίνα» κάνει στάση απόψε στη Χασιά. Μια περιοχή που φημίζεται για τις ταβέρνες της που όμως περνούν κι αυτές την κρίση τους. Ο Έκτορας Μποτρίνι βρίσκεται αντιμέτωπος με μια επιχείρηση που λειτουργεί εδώ και οκτώ μήνες και η πορεία της είναι απογοητευτική.

Το γεγονός αυτό έχει επηρεάσει πολύ τον ιδιοκτήτη της ο οποίος φαίνεται να έχει καταθέσει τα «όπλα» αμαχητί. Ο Έκτορας Μποτρίνι αντιλαμβάνεται από την πρώτη στιγμή ότι το εστιατόριο έχει αφεθεί… στο έλεός του και ότι δεν γίνεται καμία σοβαρή προσπάθεια για να βελτιωθεί η κατάσταση.

Το προσωπικό δείχνει αδιαφορία, ενώ ο σερβιτόρος, που είναι και ο πρώην ιδιοκτήτης της ταβέρνας, έχει έντονες συγκρούσεις με τον νυν ιδιοκτήτη, ακόμη και μπροστά στα μάτια των λιγοστών πελατών.
Οι συνθήκες που έχει να αντιμετωπίσει ο σεφ μας είναι ιδιαίτερα δύσκολες αφού πρέπει πρώτα απ’ όλα να κάνει τον ιδιοκτήτη να ξαναβρεί το χαμένο ενδιαφέρον του για την επιχείρησή του. Θα τα καταφέρει άραγε;
πηγή: gossip-tv

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.