Μια αρκετά δύσκολη δοκιμασία κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας τα υποψήφια μοντέλα του GNTM 4 το βράδυ της Δευτέρας αφού όχι μόνο έπρεπε να ποζάρουν, αλλά έπρεπε να το κάνουν σε έναν περιστρεφόμενο κύβο.

Ο Κωνσταντίνος ήταν ο νικητής της περασμένης δοκιμασίας με το weird posing και έτσι κλήθηκε να μοιράσει ντισαβαντάζ. Οι δυο παίκτες που θα επέλεγε θα έπρεπε να φωτογραφηθούν εντός δύο λεπτών, αντί τεσσάρων όπως οι υπόλοιποι, με τον κύβο να περιστρέφεται πιο γρήγορα.

Το πρώτο ντισαβαντάζ το έδωσε στην Ειρήνη λέγοντας πως: «Θεωρώ πως η Ειρήνη έχει πάρει αρκετά καλά τον τελευταίο καιρό και θέλω να τη δυσκολέψω λιγάκι με αυτό το challenge. Επειδή είναι και λίγο πιο ψηλή ίσως δυσκολευτεί να κουμαντάρει το σώμα της μέσα στον κύβο».

Το δεύτερο ντισαβαντάζ το έδωσε στην πρώην φίλη του, την Κυβέλη. «Νιώθω ότι κι άλλες φορές με τα ντεζαβαντάζ έχει δυσκολευτεί λιγάκι, οπότε νομίζω θα τη δυσκολέψω λίγο παραπάνω», είπε ο παίκτης.

Τρόμαξε το twitter με τις πόζες

Οι παίκτες, έμπαιναν ο ένας μετά τον άλλον στον περιστρεφόμενο κύβο και προσπαθούσαν να χαρίσουν όμορφες πόζες στο φωτογράφο. Φυσικά δεν έλειψαν και οι τούμπες αλλά και οι στιγμές που οι διαγωνιζόμενοι του GNTM 4 έχαναν την ισορροπία τους και χτυπούσαν. Η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ο Γιώργος Καράβας οι οποίοι παρακολουθούσαν το σετ αρκετές φορές τρόμαξαν. Το ίδιο όμως έπαθαν και οι χρήστες του twitter.