«Η Βασιλική κατανοεί το δεσμό Αστέρη -Αργυρώς. Είναι υποστηρικτική αλλά δεν θα πει “καλά κάνετε. Προχωρήστε ελεύθερα”». Η Μαριλίτα Λαμπροπούλου, η Βασιλική στον «Σασμό», μίλησε στην κάμερα του «Happy Day» το πρωί της Δευτέρας και αναφέρθηκε στο ρόλο της στη δημοφιλή σειρά του Alpha αλλά και για την οικογένειά της.

«Τα τελευταία 2-3 χρόνια άρχισαν να γίνονται ενδιαφέρουσες δουλειές στην τηλεόραση…. Δείχνει να μιλάμε για πέρασμα σε μια νέα εποχή, όπου επικοινωνεί το θέατρο με την τηλεόραση. Θα δούμε το πού θα οδηγήσει» λέει. «Όποτε μπορώ βλέπω τον “Σασμό” στην τηλεόραση…» σημειώνει η Μαριλίτα Λαμπροπούλου. 

Όσο για την οικογένειά της και τις κόρες της… «έχουν πάντοτε το χρόνο που χρειάζονται μαζί μου. Οι κόρες μου, 8 και 12 ετών, με έχουν δει λίγο στην τηλεόραση. Σε γενικές γραμμές είμαστε επιλεκτικοί (σύζυγός της είναι ο  ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Νταλιάνης) στο τι θα δουν…».

«Παρακολουθώ τον Σασμό» αναφέρει στην κάμερα του «Happy Day», ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Γιάννης Νταλιάνης, σύζυγος της Μαριλίτας Λαμπροπούλου. Το ζευγάρι Μαθιού – Βασιλικής «είναι πολύ ωραίο» σημειώνει. Και αποκαλύπτει ότι… «η Μαριλίτα ήταν διστακτική να δεχθεί το ρόλο στο Σασμό, λόγω των παιδιών και των μεταπτυχιακών κι εγώ την παρότρυνα».

Οι γυναίκες ψηφίζουν «Happy Day»

H Σταματίνα Τσιμτσιλή μαζί με τον Δημήτρη Παπανώτα, την Τίνα Μεσσαροπούλου και τον Κώστα Φραγκολιά, δίνουν τον τόνο για μία Happy Day, όλο αισιοδοξία! To Happy Day κρατάει σταθερά την καρδιά του κοινού και για την εβδομάδα 8-12 Νοεμβρίου 2021 ήρθε πρώτο σε τηλεθέαση σε επιμέρους γυναικείο κοινό (25-44) με μέσο όρο 21,6%.