Σε μια ακόμη τελετή των ρόδων οδηγήθηκε το νέο επεισόδιο του The Bachelor το βράδυ της Παρασκευής (12/11) στον Alpha. Εκεί όπου ο Αλέξης Παππάς θα έπρεπε να διώξει μια διαγωνιζόμενη.

Τα τριαντάφυλλα που κρατούσε ο γοητευτικός ηθοποιός ήταν κατά ένα λιγότερα από τον αριθμό των κοριτσιών και έτσι, στο κλείσιμο του επεισοδίου, κάποια θα αποχωρούσε οριστικά από το ριάλιτι της αγάπης.

Τι κι αν ο Αλέξης Παππάς αρχίζει να έχει συναισθήματα έντονα για ολοένα και περισσότερες παίκτριες, όπως και παραδέχθηκε στον Γιώργο Σατσίδη, κάποια δεν θα χωρούσε πια στην καρδιά του και στην διεκδίκηση αυτής.

Και ναι, ο ηθοποιός πήρε την απόφαση για το ποια παίκτρια δεν θα συνέχιζε το ταξίδι στην καρδιά και στα μάτια του στο The Bachelor του Alpha. Και η παίκτρια που δεν έλαβε τριαντάφυλλο και αποχώρησε από το The Bachelor είναι η Λένα!

Στο επεισόδιο της Παρασκευής (12/11) είδαμε την Γιώτα να αφήνει να εννοηθεί ότι στο ραντεβού τους, ο Αλέξης της εκμυστηρεύτηκε ότι είναι ερωτευμένος μαζί της. Αυτό έφερε εντάσεις μέσα στο σπίτι, ενώ στη συνέχεια ο Αλέξης Παππάς ξεκαθάρισε την θέση του απέναντι στη Γιώτα.

Όταν η Γιώτα λύγισε και δήλωσε πως ήθελε να φύγει, η Λένα στάθηκε δίπλα της και την παρηγόρησε. Η ένταση ωστόσο κορυφώθηκε στο κοκτέιλ πάρτι και η Αθηνά εκτόξευσε τα βέλη της στη Λένα.

Λίγο μετά τα κορίτσια στήθηκαν απέναντι από τον Αλέξη και περίμεναν να πάρουν το κόκκινο τριαντάφυλλο. Εκείνες δηλαδή που δεν είχαν ήδη αποκτήσει ένα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Στο άκουσμα του ονόματος της Λένας, η οποία είχε μείνει στο τέλος με την Ιωάννα, τα κορίτσια άρχισαν να πανηγυρίζουν και ξέσπασαν σε κραυγές.

«Ακούω το όνομα της Ιωάννας και πραγματικά πέφτω από τα σύννεφα. Δεν το πιστεύω» ομολόγησε σοκαρισμένη η όμορφη παίκτρια που έπρεπε να αποχωρήσει.

«Ω Θεοί, ω Θεοί, με ακούσατε επιτέλους. Karma is a bitch» δήλωσε για την Λένα η Αθηνά New York, η οποία ήθελε να φύγει η συγκεκριμένη παίκτρια από το σπίτι καθώς έκανε πράγματα εκεί μέσα -όπως είπε -που δεν ήταν καλά.