Η νεαρή Μαρία έκανε την εμφάνισή της μπροστά στους κριτές του GNTM 4 θέλοντας να διεκδικήσει το δικό της χώρο στο διαγωνισμό μόδας του Star Channel.

Οι τέσσερις κριτές μόλις αντίκρισαν τις πρώτες πόζες που έκανε η νεαρή σχολίασαν πως αυτές είναι καθαρά Instagrammικές και πως είναι από αυτές που αντικρίζουν με ένα απλό scroll down στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης.

Αν και η νεαρή ήταν σίγουρη πως θα καταφέρει να περάσει στην επόμενη φάση του GNTM τελικά δεν απέσπασε τα πολυπόθητα ναι που χρειαζόταν.

Μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Μπράτης αναφέρθηκε στα γόνατα της υποψήφιας επισημαίνοντας πως όταν περπατάει ακουμπάνε μεταξύ τους κάτι το οποίο δεν είναι ωραίο για μοντέλο ενώ η Ισμήνη Παπαβλασοπούλου της τόνισε πως δεν χρειάζεται τη βοήθεια τους για να κάνει καριέρα στο Ιnstagram.

Βγαίνοντας από την αίθουσα των auditions, η Μαρία έβαλε τα κλάματα και τόνισε στην κάμερα της παραγωγής πως: «Δεν με έκριναν ως μοντέλο» και πρόσθεσε: «Δεν σημαίνει ότι επειδή έχεις χοντρό γόνατο δεν μπορείς να κάνεις μόντελινγκ».