Πώς κρίνει ο Ηλίας Μαμαλάκης τους κριτές του Master Chef; Ο κριτής του Top Chef καταθέτει την άποψή του για την τριάδα της αντίπαλης εκπομπής ενώ συγκρίνει και τις δύο παρουσιάστριες των ριάλιτι μαγειρικής.

«Είναι ένας αγαπημένος θείος για την τηλεόραση. Είναι αυτός που θα σ’ αγκαλιάσει τρυφερά, το ’χει κάνε και σε μένα σε δύσκολες στιγμές. Τον αγαπώ πολύ», είπε ο Μαμαλάκης στη Real News για τον Λευτέρη Λαζάρου.

Για τον Δημήτρη Σκαρμούτσο: «Έχει φάει φάπες, αλλά έχει σηκωθεί8 και σε λίγο θα αρχίσει να τρέχει μια μεγάλη επιτυχία. Ενώ φαίνεται αγριεμένος και επιθετικός, έχει μια καρδούλα παιδική και γι’ αυτό αρέσει πάρα πολύ».

Για τον Γιάννη Λουκάκο: «Είναι ο τζέντλεμαν της παρέας, με βαριές σπουδές στην Αμερική, ξέρει την κουζίνα απ’ έξω κι ανακατωτά, έχει ανεπανάληπτο ταλέντο στα finger foods».

Για τη «μονομαχία» Μανωλίδου-Μπουλέ: «Είναι δύο προσωπικότητες διαφορετικές. Και οι δύο, όμως, είναι μορφωμένα κορίτσια, σεβαστικά και παρά τα όσα λένε τα κουτσομπολίστικα δεν έχει ακουστεί τίποτα κακό γι’ αυτές. Η Νάντια Μπουλέ, απ’ ό,τι έχω δει, είναι γελαστή, έρχεται από ένα σπίτι που είναι καλό, είναι ένας άνθρωπος με τον οποίο θα ήθελα να κάνω παρέα».