Η συζήτηση για το αν θα ξαναβρεθούν τηλεοπτικά τα «Φιλαράκια» έχει ξεκινήσει από τότε που έπεσε η αυλαία της επιτυχημένης σειράς. Για περισσότερα από δέκα χρόνια οι πρωταγωνιστές της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς δεν έχουν ξαναβρεθεί στα πλατό.

Κι ενώ όλοι ελπίζουν σε ένα reunion, η Jennifer Aniston αφήνει το «σενάριο» ανοιχτό μελλοντικά.

Η 45χρονη ηθοποιός σημείωσε πως θα ήθελε να ξαναβρεθεί μαζί με τους συμπρωταγωνιστές της Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry και David Schwimmer όταν θα είναι όλοι μεγαλύτεροι, σύμφωνα με τη Mirror.

«Δεν ξέρω αν θα ξανακάνω τα “Φιλαράκια”. Ειλικρινά πιστεύω ότι θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι να είμαστε πραγματικά μεγάλοι και τότε ίσως να ξαναβρεθούμε μαζί. Golden Friends», σημείωσε μιλώντας σε συνέντευξη Τύπου για το Horrible Bosses 2.

Η φράση «Golden Friends» που χρησιμοποίησε η ηθοποιός αρκετή για να δεχτεί τα πειράγματα των συμπρωταγωνιστών της, με την Jennifer Aniston να τους διανέμει τους ρόλους από τα «Φιλαράκια».

«Αυτό είναι το νέο καστ. Jason Bateman θα κάνεις τον Chandler, Jason Sudeikis θα είσαι ο Joey και άρα Charlie Day θα κάνεις τον Ross».

Πρόσφατα η Lisa Kudrow είχε δηλώσει πως θα ήθελε να ξανακάνει τα «Φιλαράκια» για να περάσει περισσότερο χρόνο με τους συμπρωταγωνιστές της.