Ανακατατάξεις και νέες αφίξεις θα υπάρξουν στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» που παρουσιάζει η Ναταλία Γερμανού μέσα από την συχνότητα του Alpha.

Οι αλλαγές αυτές βέβαια έχουν προγραμματιστεί για την ερχόμενη σεζόν, όμως η Ναταλία Γερμανού το… μαρτύρησε τώρα στο Impact Talk της Τζένης Μπαλατσινού και το απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Happy Day».

«Εγώ το μόνο που μπορώ να πω σαν παρουσιάστρια της εκπομπής είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές. Θα έχουμε κάποιες ανακατατάξεις και νέες αφίξεις. Εγώ δεν είμαι το κανάλι για να κάνω προτάσεις, τα κανάλια κάνουν τις προτάσεις. Εγώ το μόνο που έχω να πω αυτή τη στιγμή είναι ότι περάσαμε μια πάρα πολύ καλή σεζόν και δημιουργική», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Η Ναταλία Γερμανού πρόσθεσε στην συνέχεια: «Μόνο ευγνωμοσύνη νιώθω για όλους τους ανθρώπους και που θα φύγουν και που θα μείνουν. Τους αγαπώ ανεξαρτήτως επαγγέλματος γιατί δεν χαλάνε για τα… κανάλια οι φιλίες».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.