Τα εκατομμύρια των φίλων της σειράς-φαινομένου La Casa De Papel δαγκώνουν τα νύχια τους από αγωνία ενόψει της 5ης και τελευταίας σεζόν.

Λίγες ημέρες μετά το τέλος των γυρισμάτων, πάντως, το Netflix ανακοίνωσε ότι ο τελευταίος κύκλος του La Casa de Papel θα σπάσει στα δύο. Τα πρώτα επεισόδια θα κάνουν πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου 2021, ενώ η συνέχεια θα προβληθεί λίγους μήνες μετά και συγκεκριμένα στις 3 Δεκεμβρίου 2021.

«Είναι κάτι παραπάνω από μια μάχη. Είναι πόλεμος. Η αντίσταση επιστρέφει: ο Τόμος 1 στις 3 Σεπτεμβρίου και ο Τόμος 2 στις 3 Δεκεμβρίου 2021», ανακοίνωσε το Netflix για τις πρεμιέρες του La Casa de Papel. Μάλιστα σε μόλις 24 ώρες το πρώτο teaser της τελευταία σεζόν έχει πάνω από 2 εκατ. views.

Ο πέμπτος κύκλος θα έχει συνολικά δέκα επεισόδια όπως αναφέρει το collider.com, δύο επεισόδια περισσότερα από το σύνηθες και αυτή την εποχή βρίσκεται σε στάδιο παραγωγής. Ο δημιουργός του «La Casa De Papel» Άλεξ Πίνα δήλωσε για τα όσα ακολουθούν: «Ο πόλεμος αγγίζει πρωτοφανή επίπεδα ακρότητας και βαναυσότητας, αλλά αυτή είναι και η πιο επική και συναρπαστική σεζόν».

O τέταρτος κύκλος της δημοφιλούς ισπανικής σειράς του Netflix έκανε πρεμιέρα στην πλατφόρμα πριν από περίπου ένα χρόνο. Η βραβευμένη με το Emmy Καλύτερης Δραματικής Σειράς – ισπανικό δημιούργημα που έγινε βασικός μοχλός ανάπτυξης στην ανάπτυξη της πρωτοποριακής πλατφόρμας streaming στη διεθνή αγορά εκτός Ηνωμένων Πολιτειών, φτάνοντας τα 34 εκατομμύρια θεάσεις το καλοκαίρι του 2019 για την τρίτη σεζόν του – αφορά μια επαναστατική ληστεία σε πολλές πράξεις με εγκέφαλο τον μυστηριώδη Καθηγητή (Professor).