Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Αγγελική» είδαμε πως: Η Σοφία πνιγμένη από τις εξελίξεις δεν αντέχει να ζει άλλο σε αυτό το σπίτι και παίρνει την Ιωάννα, την Κατερίνα και τα παιδιά να περάσουν το βράδυ σ’ ένα ξενοδοχείο ενώ την ίδια στιγμή η Τζένη αηδιασμένη πλέον από τον Παύλο τον διώχνει από το σπίτι της.

Η Αγγελική, μετά τη συζήτηση της με την Ελένη συνειδητοποιεί ότι πρέπει να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το κτήμα και αποφασίζει να μιλήσει με τη Δανάη για το ενδεχόμενο να μετακομίσουν οι τρεις τους κάπου μακριά από τη Θήβα, κάτι που πυροδοτεί την άσχημη αντίδραση της Δανάης.

Η Κατερίνα συναντάει τον Δημήτρη αποφασισμένη να του μιλήσει για τον Παύλο αλλά την προλαβαίνει αυτός κάνοντας της – ξανά – πρόταση γάμου. Η Ελένη πάει στο σπίτι των Αργυρών για να συζητήσουν για τα αποτελέσματα του επαναληπτικού τεστ μην ξέροντας όμως ότι έπεσε στην παγίδα της Αθηνάς.

Τι θα θα δούμε όμως απόψε στις 22:00 στην «Αγγελική»; Όπως φαίνεται και στο sneak preview του αποψινού επεισοδίου οι εξελίξεις θα είναι καθηλωτικές.

Η Ελένη βλέπει του αστυνομικούς που έχει φωνάξει η Αθηνά και προλαβαίνει να το σκάσει. Βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι του Μιχάλη, όμως οι αστυνομικοί επισκέπτονται και το δικό του σπίτι στην προσπάθειά του να τη βρουν. Ο Μιχάλης όμως καταφέρνει να τους μπλοκάρει και δεν τους επιτρέπει την έρευνα αφού δεν έχουν το αντίστοιχο ένταλμα.

Ο Δημήτρης απειλεί τον Παύλο πως αν τολμήσει να ξαναπειράξει την Κατερίνα θα πληγώσει κι αυτός κάποιον που αγαπάει. Ο Νικόλας βρίσκει τη Δανάη μετά τη φυγή της και καταφέρνει να την καλμάρει ενώ λίγο αργότερα λέει στην Αγγελική να πάρει το Στέφανο και τη Δανάη και να φύγουνε από κει μέσα. Ο Δημήτρης ανακοινώνει στην Αθηνά ότι με την Κατερίνα σκοπεύουν να παντρευτούνε, πράγμα που θυμώνει ακόμα περισσότερο την Αθηνά. Η Ιωάννα πιέζει τον Νικόλα να μάθει τι είναι αυτό που έχει κάνει ο Δημήτρης και δεν της το λέει.