Στο χθεσινό επεισόδιο της σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είδαμε πως: Η Βέλη δανείζει το αυτοκίνητο στην Νταϊάνα κρυφά από τον Άγγελο και αυτή το τρακάρει. Ο Άγγελος είναι αποφασισμένος να ανακαλύψει την αλήθεια και η Βέλη προσπαθεί να τον αποπροσανατολίσει.

Όχι μόνο δεν ακούει ευχαριστώ η Βούλα για μια καλή της πράξη, αλλά βρίσκεται και κατηγορούμενη ως… κλέφτρα. Ο ήρωας της όμως, ο Μηνάς, αναλαμβάνει δράση!

Η Ξένια χάνει ένα πολύ ακριβό μαντό που είχε δανειστεί από την συνάδερφο της την Αργυρού. Η λύση είναι μια. Αλλά έλα που δεν αρέσει στο Μπάμπη.

Ο Ηλίας μαθαίνει σαξόφωνο, για να ανταγωνιστεί τον σαξοφωνίστα που γνώρισε η Καίτη στην Αθήνα. Όμως τα πράγματα περιπλέκονται.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 21:00 στην σειρά του Alpha;

Ο Κανάτης (Τόλης Παπαδημητρίου), εξαιτίας ενός ατυχήματος, παθαίνει κρίση ταυτότητας. Η Βέλη και ο Άγγελος θα πρέπει να του θυμίσουν ποιος πραγματικά είναι.

Μια φανταστική φίλη βγάζει πολλές φορές τη Βούλα από τη δύσκολη θέση. Ενίοτε μάλιστα και τον Μηνά…

Ο Μπάμπης έχει πρόβλημα με το νύχι του στο πόδι και πονάει. Η Ξένια επιμένει να πάει σε πεντικιουρίστα. Παοκτσής άνθρωπος θα πάει σε πεντικιουρίστα;

Η Καίτη γίνεται κολλιτσίδα στον Σωτήρη και τον Ηλία μέχρι που ο Ηλίας αναγκάζεται να της το πει ευθέως και να υποστεί τις συνέπειες.