Όχι μια, όχι δυο αλλά τρεις επαγγελματικές προτάσεις φέρεται να έχει δεχθεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ποια θα επιλέξει η παρουσιάστρια ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό, όμως φαίνεται πως τις εξετάζει πολύ προσεκτικά και τις τρεις προτάσεις.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην εκπομπή «Πρωινό», το πρωί της Τρίτης, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πολιορκείται από τους υπεύθυνους τριών διαφορετικών project, με το ένα να θεωρείται το επιρατέστερο.

Συγκεκριμένα, η «Queen Dina», όπως την αποκαλούν οι θαυμαστές της, είναι η επικρατέστερη ώστε να βρεθεί στο τιμόνι της παρουσίασης του reality «Αγρότης Μόνος Ψάχνει».

Στενό…. μαρκάρισμα όμως δέχεται και για την παρουσίαση ενός παλιού της project, του «My Style Rocks». Εδώ όμως υπάρχει η εξής ιδιομορφία. Αν ο διαγωνισμός μόδας βγει στον τηλεοπτικό αέρα του ΣΚΑΪ, στο πρώτο μισό της σεζόν, παρουσιάστρια θα είναι η Κάτια Ταραμπάνκο.

Αν το «My Style Rocks» ξεκινήσει τις τηλεοπτικές του… πτήσεις στο δεύτερο μισό της σεζόν, στην παρουσίαση θα βρεθεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Κάτια Ταραμπάνκο θα πάρει θέση στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού.

Η τρίτη και τελευταία πρόταση που φέρεται να έχει δεχθεί η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είναι για να χορέψει στο «Dancing with the Stars».