Απόψε στις 22:00 στην «Αγγελική» η Αγγελική θα έχει μια τετ α τετ συζήτηση με την Αθηνά που θα αποκαλυφθούν πολλά ενώ την ίδια ώρα η Σoφία αφήνει το σπίτι τον Αργυρών μαζί με την οικογένειά της.

Αναλυτικά, στην σειρά του Alpha θα δούμε πως: Η Σοφία πνιγμένη από τις εξελίξεις δεν αντέχει να ζει άλλο σε αυτό το σπίτι και παίρνει την Ιωάννα, την Κατερίνα και τα παιδιά να περάσουν το βράδυ σ’ ένα ξενοδοχείο ενώ την ίδια στιγμή η Τζένη αηδιασμένη πλέον από τον Παύλο τον διώχνει από το σπίτι της.

Η Αγγελική, μετά τη συζήτηση της με την Ελένη συνειδητοποιεί ότι πρέπει να φύγει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα από το κτήμα και αποφασίζει να μιλήσει με τη Δανάη για το ενδεχόμενο να μετακομίσουν οι τρεις τους κάπου μακριά από τη Θήβα, κάτι που πυροδοτεί την άσχημη αντίδραση της Δανάης.

Εν τω μεταξύ έχει μια τετ α τετ συζήτηση με την Αθηνά, στην οποία, αν και υπάρχει συγκίνηση και οι δύο δείχνουν ότι γνωρίζουν την αλήθεια. Παράλληλα διαφαίνεται η απόφασή τους να δράσουν από δω και στο εξής δίχως συναισθηματισμούς, κάτι που αποτελεί μονόδρομο και για τις δύο. «Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Δεν μπορούμε να κάνουμε αλλιώς» συμφωνούν.

Η Κατερίνα συναντάει τον Δημήτρη αποφασισμένη να του μιλήσει για τον Παύλο αλλά την προλαβαίνει αυτός κάνοντας της – ξανά – πρόταση γάμου. Η Ελένη πάει στο σπίτι των Αργυρών για να συζητήσουν για τα αποτελέσματα του επαναληπτικού τεστ μην ξέροντας όμως ότι έπεσε στην παγίδα της Αθηνάς.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.