Με μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, πριν λίγες ώρες, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ξάφνιασε τους διαδικτυακούς του φίλους καθώς ανακοίνωσε το τέλος του «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά».

Από τη Σοφία Πελεκάνου

Η εκπομπή, έπειτα από 17 χρόνια συνεχούς παρουσίας έφτασε στο σημείο που ρίχνει «αυλαία».

Το κείμενο το οποίο δημοσίευσε ο Σπύρος Παπαδόπουλος δεν αναφέρει τους λόγους για τους οποίους πάρθηκε η συγκεκριμένη απόφαση για την εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, ο ηθοποιός και παρουσιαστής της εκπομπής «Στην Υγειά μας ρε Παιδιά», με την ανάρτηση του αυτή, ξάφνιασε όχι μόνο τους τηλεθεατές αλλά και τον σταθμό που φιλοξενούσε τη ψυχαγωγική εκπομπή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr, η εταιρεία παραγωγής στην οποία ανήκει το «Στην Υγεία μας ρε παιδιά» και ο ΣΚΑΪ, το τελευταίο διάστημα βρισκόντουσαν σε συζητήσεις εν όψει του «κλεισίματος» της τηλεοπτικής σεζόν και του «ανοίγματος» της επόμενης,

Οι ιθύνοντες του ΣΚΑΪ επιθυμούσαν να παραμείνει η ψυχαγωγική εκπομπή στο πρόγραμμα του σταθμού όμως, όπως μαρτυρούσαν και τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης τα οποία σημείωνε η εκπομπή, η ανανέωση της ήταν αναγκαία.

Οι δυο πλευρές βρισκόντουσαν σε συζητήσεις ώστε να βρεθεί με ποιο τρόπο να ανανεωθεί η εκπομπή και τι θα συμβεί την ερχόμενη σεζόν. Και ενώ η οριστική απόφαση δεν είχε παρθεί, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ξάφνιασε τους πάντες με την απόφαση του να πέσει «αυλαία» στην εκπομπή.

Ποιος θα καλύψει το κενό στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ που άφησε πίσω του ο Σπύρος Παπαδόπουλος

Μετά την ανακοίνωση του Σπύρου Παπαδόπουλου πως το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά» έφτασε στο τέλος του, δημιουργήθηκε κενό στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Ένα κενό, που όμως δεν φαίνεται πως θα μείνει για μεγάλο διάστημα «ανοιχτό».

Οι υπεύθυνοι του σταθμού ήδη βρίσκονται σε συζητήσεις ώστε να εντάξουν στο πρόγραμμα τους την ερχόμενη σεζόν άλλο ψυχαγωγικό σόου το οποίο έχει ήδη το δικό του κοινό και υπόσχεται υψηλότερες πτήσεις στον πίνακα των τηλεθεάσεων από αυτές που κατέγραφε το «Στην Υγειά μας ρε παιδιά».

Οι συζητήσεις έχουν ήδη ξεκινήσει ανάμεσα στην εταιρία παραγωγής η οποία έχει τα δικαιώματα του συγκεκριμένου προγράμματος και του ΣΚΑΪ. Αν θα ευδοκιμήσουν θα φανεί το επόμενο διάστημα.

Όλα ανοιχτά για τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Στην ανάρτηση του ο Σπύρος Παπαδόπουλος έστελνε ένα μήνυμα στους τηλεθεατές. «Δε θα χαθούμε!» έγραψε ο ηθοποιός και παρουσιαστής και άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επανέλθει η εκπομπή. Το συγκεκριμένο ενδεχόμενο είναι αρκετά πιθανό καθώς υπάρχει σταθμός ο οποίος έχει «κενά» στον προγραμματισμό του και θα μπορούσε να εντάξει την ψυχαγωγική εκπομπή.

Ο όρος του συμβολαίου του

Όταν πριν δυο χρόνια, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον ΣΚΑΪ, είχε βάλει έναν όρο στο συμβόλαιο του. Αυτός ο όρος ήταν να μην αλλάξει μέρα προβολής η εκπομπή του και να προβάλλεται κάθε Σάββατο. Ο συγκεκριμένος όρος, μπήκε καθώς η αλλαγή μέρας προβολής κατά το παρελθόν, είχε «κοστίσει» σε νούμερα τηλεθέασης στην εκπομπή.

Η ανάρτηση του Σπύρου Παπαδόπουλου

Οριστικά αυλαία ρίχνει μετά από 17 χρόνια η εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» όπως αποκάλυψε με ανάρτησή του στο Instagram ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

«Ήταν καλοκαίρι του 2004, όταν με φώναξε η Βίκυ Λάσκαρη-τηλεοπτική παραγωγός- και μου πρότεινε μια 3ωρη ψυχαγωγική εκπομπή στην ΕΡΤ. Της είπα, ότι αν έκανα κάτι, θα ήταν για το ελληνικό τραγούδι που γνωρίζω και αγαπώ. Και έτσι ξεκινήσαμε με πρώτο αφιέρωμα στον αγαπημένο Μάνο Ελευθερίου. Σαν χτες μου φαίνεται. Πέρασαν όμως 17 χρόνια! Και νιώθω ότι αυτό το καράβι που όλα αυτά τα χρόνια μας ταξίδεψε -και πού δε μας πήγε!- ήρθε η ώρα να…δέσει» έγραψε ο παρουσιαστής.

«Γιατί όσο καλό κι ανθεκτικό να είναι ένα σκαρί, στο τέλος πάντα η θάλασσα νικάει! Με λίγα λόγια, αγαπημένοι μου “Έλληνες απανταχού”, νομίζω ότι είναι η σωστή στιγμή το ”ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ” να περάσει στην ιστορία. Ελπίζω, όχι και στη λήθη!

Ευχαριστώ από καρδιάς όοοολους τους τραγουδιστές, τους μουσικούς, τους χορευτές, τους προσκεκλημένους, τους τεχνικούς, τους συνεργάτες που μαζί φτιάξαμε τόσα ωραία πράγματα και βέβαια ένα ξεχωριστό ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ στην αγαπημένη μου Βίκυ!

Ταύτα και μένω, διότι δεν μπορώ τους αποχωρισμούς!
Δε θα χαθούμε!

Υ.Γ. Δεν ξέρω γιατί, αλλά θέλω να μοιραστώ το απωθημένο μου για καλλιτέχνες που αγαπώ και που για διαφόρους λόγους δεν κάναμε εκπομπή μαζί τους…. την Χαρούλα Αλεξίου, τους Active member, τον Τόλη Βοσκόπουλο, τον Φοίβο Δεληβοριά, την Ματούλα Ζαμάνη, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, την Μαρινέλλα, τον Γιάννη Μαρκόπουλο, τον Δήμο Μούτση, τον Σταύρο Ξαρχάκο και τον Νίκο Ξυδάκη» επεσήμανε.