Κόκκινοι και Μπλε εμφανίστηκαν μπροστά στους κριτές του MasterChef ώστε να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα της ομαδικής δοκιμασίας του Τοίχου.

Ο Διονύσης Σαρακίνης ως νικητής της τελευταίας δοκιμασίας είχε κάποια πλεονεκτήματα και με τον τρόπο που τα χρησιμοποίησε ανακάτεψε την τράπουλα ξανά και άλλαξε τις ισορροπίες ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης ανακοίνωσαν τα αποτελέσματα της δοκιμασίας του Τοίχου από την οποία νικητές αναδείχθηκαν οι Κόκκινοι οι οποίοι συγκέντρωσαν 113 βαθμούς έναντι 100 βαθμών που συγκέντρωσε η Μπλε ομάδα.

Ως εκ τούτου οι παίκτες της Κόκκινης Ομάδας πέρασαν στην τελική 10αδα του MasterChef.

«Επιτέλους νίκη με τον Ιωάννη μέσα για τους κόκκινους. Θέλω να τον βγάλουμε έξω τον Γιάννη, όχι στο σπίτι, θέλω να πάμε έξω να φάμε. Του το χρωστάμε αυτό», δήλωσε ο αρχηγός των «κόκκινων», Διονύσης Σαρακίνης, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, φανερά ικανοποιημένος από την έκβαση της δοκιμασίας. 

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.