Αφοπλιστικά ειλικρινής, η Εύη Δρούτσα, παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και σχολίασε πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στην επικαιρότητα.

«Τον Παλιόκαιρο τον έδωσα στην Καίτη Γαρμπή και τον πέταξε. Εγώ φταίω που δεν της άρεσε; Τον πήρε ο Πασχάλης Τερζής» ανέφερε αρχικά η Εύη Δρούτσα.

Σε ερώτηση αν τελικά είχε κόντρα με τον Γιώργο Θεοφάνους, η Εύη Δρούτσα απάντησε πως: «Με τον Γιώργο Θεοφάνους είχαμε κόντρα, με είχε στεναχωρήσει πάρα πολύ. Μου είχε πει κάτι προσωπικό που εμένα με στεναχώρησε. Αυτό το συγκεκριμένο μου έχει κάτσει».

Την αντίθεση της στο γεγονός ότι η Ελένη Φουρέιρα έχει αναλάβει χρέη παρουσιάστριας εξέφρασε η Εύη Δρούτσα.

«Η Ελένη Φουρέιρα δεν μου αρέσει σαν παρουσιάστρια. Η Ελένη έχει το τραγούδι εκεί που το έχει. Η παρουσιάστρια πρέπει να έχει τόσο μεγάλη προσωπικότητα, να ξέρει πού απαντάει, να ρίχνει το φαρμάκι της εκεί που πρέπει και να χαϊδεύει εκεί που πρέπει. Πρέπει να μπορεί να κρατάει την παράσταση εκεί που πρέπει. Εκείνη πρέπει να φέρνει τα νούμερα» είπε η στιχουργός.

Σε ότι αφορά τον Φοίβο ο οποίος κάθεται στη θέση του κριτή στο House of Fame ανέφερε πως: «Ανακάλυψα έναν Φοίβο με ένα μεγάλο ταλέντο θεατρικό. Ο Φοίβος είναι πάρα πολύ καλός».

Για τον Γιάννη Πλούταρχο σχολίασε πως: «Ο Γιάννης Πλούταρχος, παραδόξως, δεν είναι κακός, είναι πιο λίγος. Αλλά για τον Γιάννη είναι καλός».

Ενώ για την Καίτη Γαρμπή είπε: «Η Καιτούλα είναι το καλό παιδί».

Η Εύη Δρούτσα αναφέρθηκε και στον Τριαντάφυλλο όμως ο οποίος βρίσκεται στο Survivor.

«Εγώ τον έβγαλα τον Τριαντάφυλλο με το τραγούδι “Βλέπω κάτι όνειρα”. Με πήρε ο Γιαρμενίτης και μου λέει “έφερα ένα παιδί από τη Ρόδο, 16 χρονών, με σγουρά μαλλιά και φοράει ψηλά τακούνια”. Δεν τον είχα δει ποτέ μου και του γράφω το “Βλέπω κάτι όνειρα”. Πάω στην εταιρεία και βλέπω ένα παιδί με ένα τακούνι τόσο! Λέω “Πώς περπατάς παιδί μου; Θα πέσεις κάτω”! Ο Τριαντάφυλλος τότε έριξε την Ελλάδα κάτω! Είναι φοβερός συνθέτης, έκανε όλη την καριέρα της Νατάσας Θεοδωρίδου. Ξέρεις ότι τραγούδησε με τη Νατάσα τραγούδι για να πάρει τα πάνω της η Νατάσα, γιατί τότε η Νατάσα δεν ήταν τίποτα και ο Ντάφι ήταν εκεί πάνω;», είπε η Εύη Δρούτσα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.