Ένα ερωτικό ραντεβού στο ηλιοβασίλεμα και μια πέτρινη καρδιά ως δώρο ήταν η απόδειξη του Σάκη πως είναι ερωτευμένος με τη Μαριαλένα. Οι δυο τους με τις αλλαγές των ομάδων στο Survivor χωρίστηκαν, ωστόσο παρά το ότι είναι αντίπαλοι στους αγώνες στην παραλία είναι αχώριστοι.

Ο Σάκης ήθελε να κάνει ένα δώρο στη Μαριαλένα για να το έχει πάντα πάνω της και ο Αλέξης Παππάς, εμφανίστηκε ως από μηχανής Θεός με μια πέτρινη καρδούλα, την οποία έφτιαξε ο ίδιος, με σκοπό να τη δώσει στο Σάκη και εκείνος να τη χαρίσει στη Μαριαλένα.

«Δεν μπορώ να κρύψω ότι την αγαπάω πάρα πολύ. Τα χιλιόμετρα που έκανα ήταν πολύ και το συν ήταν ότι ήταν η Μαριαλένα εδώ. Είναι το στήριγμά μου σε όλα. Θέλω αυτό που έχουμε εδώ να μην υπάρξει κάτι που θα το χαλάσει. Αν είναι να γίνει κάτι παραπάνω θα περιμένω την κίνηση από εκείνη», είπε ο Σάκης στον Παππά κι εκείνος τον συμβούλευσε να κάνει το βήμα παραπάνω. Ο Κατσούλης άκουσε τα λόγια του Αλέξη και αποφάσισε να στήσει ένα σκηνικό στο ηλιοβασίλεμα. Εκεί, έδωσε στη Μαριαλένα ένα μεγάλο κοχύλι, μέσα στο οποίο είχε κρύψει την καρδιά.

«Επειδή αλλάξαμε ομάδες και δεν έχεις πια το γούρι σου και όταν παίξαμε χθες και τραυματίστηκες μου κόπηκαν τα πόδια, σου δίνω αυτό και για γούρι και για φυλαχτό», της είπε κι εκείνη τον αγκάλιασε και του υποσχέθηκε ότι δεν θα τραυματιστεί ξανά.

«Πήρα θετική ενέργεια με το που το φόρεσα. Θα είναι σίγουρα το γούρι μου», του είπε η Μαριαλένα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast.gr. Ακολουθήστε το Newsbeast.gr σε Instagram, Facebook και Twitter.