Στο πλατό της εκπομπής το «Πρωινό» βρέθηκε καλεσμένος ο Λευτέρης Χαρίτος, σκηνοθέτης των «Άγριων Μελισσών».

Ερωτηθείς για την επόμενο κύκλο των «Άγριων Μελισσών» και αν σε αυτό οι τηλεθεατές θα μεταφερθούν στα χρόνια της Χούντας, ο Λευτέρης Χαρίτος απάντησε θετικά.

«Θα μπούμε λίγο σε αυτή τη σκοτεινή πλευρά της ελληνικής ιστορίας, νομίζω σε δραματική σειρά δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει αυτό στην Ελλάδα και σίγουρα δεν έχει γίνει σε μια σειρά με τέτοια αποδοχή. Νομίζω είναι μοναδική ευκαιρία να μιλήσουμε γι’ αυτά τα χρόνια, γιατί ο καθένας τα έχει στο μυαλό του με κάποιο τρόπο. Είναι σημαντικό να μιλήσουμε γι’ αυτή την εποχή σε αυτή τη σειρά σήμερα, το 2021», είπε ο Λευτέρης Χαρίτος.

Σε ότι αφορά τους ηθοποιούς οι οποίοι θα συνεχίσουν και στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών ανέφερε πως: «Κάποιοι ρόλοι δεν θα συνεχιστούν, κάποιοι θα συνεχιστούν. Κάποια θανατικά θα συμβούν. Θα συνεχίσει πάντως αρκετό κομμάτι του βασικού καστ».

Πώς θα κλείσει ο δεύτερος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες; «Θα δικαιωθούν οι ήρωες και θα δικαιωθεί και ο τηλεθεατής. Υπάρχει τέλος στην ιστορία. Ό,τι ανοίξαμε από την αρχή, θα το κλείσουμε. Όλο το φινάλε κατά μία έννοια είναι γύρω από τον Δούκα, γιατί είναι και ο βασικός μας “κακός”», σημείωσε ο Λευτέρης Χαρίτος.