Χαλάνε οι φιλίες για μια απλώστρα; Μάλλον όχι. Στη «Φάρμα», ωστόσο, είναι ικανή να φέρει διαδοχικές εκρήξεις. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματά από την αρχή. Ο Στράτος Τζώρτζογλου είχε αποστολή να φτιάξει την απλώστρα για τα ρούχα των παικτών και έπρεπε να βάλει γωνίες στα ξύλα και να τις βιδώσει.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος ήταν εκείνος που έδωσε οδηγίες στον ηθοποιό και φίλο του για το τι πρέπει να κάνει, ενώ ο ίδιος του έδωσε τα εργαλεία για να μπορέσει να φέρει εις πέρας την αποστολή.

Ωστόσο ο Στράτος πήρε την πρωτοβουλία να αλλάξει τις βίδες και γενικά να μην ακούσει όλα όσα του είπε ο Μιχάλης, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να αγανακτήσει από το αποτέλεσμα και να τον μαλώσει.

«Δεν φτιάχνεις, χαλάς. Σου έφερα τις βίδες, κάνε ότι σου κόβει, κουράστηκα. Για να μάθεις πρέπει να ακούς», είπε χαρακτηριστικά ο Ιατρόπουλος με τον Τζώρτζογλου να δείχνει στεναχωρημένος για το λάθος του. «Θα τα βγάλω και θα τα ξανακάνω» του απάντησε και συνέχισε: «Έκανα ένα λάθος μην μου πάρεις το κεφάλι. Μην θυμώνεις. Μην το κάνεις θέμα, ερωτήσεις κάνω, μην μου φωνάζεις σε παρακαλώ».

Αλλά αυτό ήταν μόνο η αρχή ξαφνικά ο Τζώρτζογλου άλλαξε, βγήκε εκτός εαυτού και άρχισε να… ωρύεται.

«Ένα όριο έχουν όλα, προσπαθώ να βοηθήσω. Δεν θέλω να μου μιλάτε έτσι, δεν θέλω να μου μιλάει κανείς έτσι», είπε και γύρισε στο σπίτι.

Ο Θανάσης Πάτρας τον ρώτησε τι συνέβη κι εκείνος του εξήγησε. Αμέσως μετά, όμως, άρχισε το δεύτερο ημίχρονο!

«Δημιουργούνται εντυπώσεις ότι ο ένας ξέρει να κάνει τη δουλειά κι ο άλλος όχι. Δεν με αφήνει να μιλήσω, πετάγεται. Ο Μιχάλης με διακόπτει. Ο τρόπος που θα ειπωθεί κάτι έχει μεγάλη σημασία. Όποιος μου ξαναμιλήσει άσχημα σηκώνομαι και φεύγω. Θα το θέσω θέμα. Δεν ήρθα για να με προσβάλει κανείς. Κανείς δεν το έχει κάνει στη ζωή μου. Όποιος θέλει να μιλήσει με ευγενικό τρόπο, όποιος δεν ξέρει να μη μιλάει. Όλοι μπορούμε να φωνάξουμε εδώ μέσα. Αν μου ξαναμιλήσει κανείς έτσι θα αποφασίσω τι θα κάνω. Αν δεν ξέρουν την ιστορία μου να ξεστραβωθούν οι αγράμματοι να μάθουν. Παραγνωριστήκαμε. Δεν είμαι δούλος κανενός. Είμαι πρόθυμος να τρέξω και αν κάνω λάθος το διορθώνω. Οι γωνίες δεν είναι του Μιχάλη. Ακολουθούμε την παραγωγή ή ακολουθούμε ότι θέλει ο καθένας εδώ μέσα», είπε ο Στράτος.