Ιδιαίτερα έντονο ήταν το χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor καθώς στο συμβούλιο του νησιού τα αίματα άναψαν για άλλη μια φορά.

Εκρηκτικό όμως αναμένεται και το αποψινό συμβούλιο όπου ένας από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση θα ακούσει το όνομα του και θα δει την πόρτα της εξόδου του Survivor.

Το βράδυ της Τρίτης, η μπλε ομάδα η οποία ήταν και η ηττημένη στο αγώνισμα, βρέθηκε στη δύσκολη θέση να ψηφίσει έναν παίκτη και να τον βγάλει στον… τάκο.

Η μπλε ομάδα ψήφισε ως υποψήφια τη Χριστίνα. «Το περίμενα, τα αγωνίσματα στην μπλε ομάδα δεν με ευνόησαν. Θέλω να μείνω και να συνεχίσω να αγωνίζομαι». Ο Ηλίας, ο οποίος είχε κερδίσει το τοτέμ της ασυλίας υπέδειξε τον Αλέξη Παππά και ο Γιώργος Κόρομι υπέδειξε τον Κώστα Παπαδόπουλο.

Έτσι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση διαμορφώθηκαν ως εξής: Τριαντάφυλλος, Χριστίνα Κεφαλά, Αλέξης Παππάς και Κώστας Παπαδόπουλος.

Το ποιος από τους τέσσερις αυτούς υποψήφιους προς αποχώρηση δεν θα καταφέρει να παραμείνει στο Survivor, συζητήθηκε και στο ραδιόφωνο, στην κοινή εκπομπή Γρηγόρη Αρναούτογλου με Δημήτρη Ουγγαρέζο.

Η ερώτηση τέθηκε στον παρουσιαστή του Survivor, Γιώργο Λιανό και εκείνος αν και δεν μπορούσε να αποκαλύψει το όνομα αυτού που αποχώρησε από το Survivor ανέφερε πως η αποχώρηση έγινε με καντήλια και μανούρα.

«Δεν ξέρω ποιος παίκτης θα φύγει. Και τους 4 παίκτες παλτά τους έχουν βγάλει», είπε αρχικά ο Γιώργος Λιανός και πρόσθεσε μεταξύ σοβαρού και αστείου πως: «Αυτός που έφυγε, έφυγε με μανούρα, έσπασε τα σκαμπό. Έφυγε με καντήλια, γιατί συνήθως λέμε στις 10 να κάνουμε συμβούλιο και σήμερα το κάναμε στη 1:15».