Έκπληξη στον Νίκο Μουτσινά έκανε ο Πάνος Καλλίδης το μεσημέρι της Δευτέρας. Ο τραγουδιστής άνοιξε την πόρτα της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» και εμφανίστηκε μπροστά στον παρουσιαστή ο οποίος δεν έχασε την ευκαιρία για μια συνέντευξη.

Ο Πάνος Καλλίδης αναφέρθηκε στην οικειοθελή του αποχώρηση από το Survivor, το λόγο που χάλασε η σχέση του με τους Τζέιμς, Άννα Μαρία και Νίκο αλλά και το casting που πέρασε.

«Το σενάριο ήταν ότι θα παίξουν με χαρακτήρες φέτος. Όταν είχαν κάνει το ραντεβού για το casting ρώτησα τι είδαν σε εμένα. Είμαι ένας άνθρωπος που καπνίζω, δεν τρέχω και μου είπαν ότι ο χαρακτήρας μου θα αρέσει στον κόσμο. Όλα τα παιδιά έχουν ξεχωριστό χαρακτήρα. Ξεκίνησα να κάνω παρέα με Τζέιμς, Άννα Μαρία και Νίκο και χάλασε για το τίποτα. Για μια κατσαρόλα. Σκέφτεσαι περίεργα, λόγω της απομόνωσης. Πράγματα που σκέφτομαι τώρα ότι θα τα αντιμετώπιζα διαφορετικά μέσα ήταν τεράστια προβλήματα», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλλίδης.

Στην συνέχεια ο τραγουδιστής πρόσθεσε: «Η Άννα Μαρία είχε τον δικό της τρόπο σκέψης και μπορεί να μην ταίριαζε με κάποιους ανθρώπους. Εγώ όταν κατάλαβα ότι πρέπει να το ζήσω αυτό έτσι και με τη νοσταλγία και την κούραση έφυγα. Το παιχνίδι θα σε κάνει να έρθεις αντιμέτωπος και με τους φίλους σου».

«Το αγόρι που έχει εδώ η Μαριαλένα γνωρίζει τη Λεάννα. Είναι πολύ καλοί χαρακτήρες, όλα τα νέα παιδιά. Ξέφευγα λίγο μαζί τους. Μετά το έπαθλο επικοινωνίας με την οικογένειά μου, αυτό λειτούργησε αντίθετα στο να μου δώσει δύναμη. Και η Ελευθερία είχε περάσει φάση κάποια στιγμή. Ή που θα ξεσπάσει ο παίκτης ή θα κάνει αυτό που έκανα εγώ. Ο Αλέξης είναι έμπειρος, έξυπνος. Ξέρει τι λέει. Είπε πράγματα που ενόχλησαν για την Άννα Μαρία, όταν μιλάγαμε περί ηθικής. Οτιδήποτε είχε λεχθεί σε παρέα ήταν χαρτί στο χέρι παικτών για να το χρησιμοποιεί εναντίον στο συμβούλιο. Εγώ δεν έχω καλή μνήμη και δεν μπορούσα να το κάνω αυτό» είπε ο Πάνος Καλλίδης.