Πρεμιέρα έκανε η νέα σειρά της ΕΡΤ, «Ζακέτα να πάρεις» με τη Φωτεινή Μπαξεβάνη να έχει αναλάβει το ρόλο της μιας μανούλας από τις τρεις που πρωταγωνιστούν.

Η «Αριστέα» της «Ζακέτας» είναι μια υπερπροστατευτική μανούλα η οποία συζητάει τα πάντα με το γιο της.
Ωστόσο, όταν η Φωτεινή Μπαξεβάνη κυκλοφορεί στο δρόμο, τη φωνάζουν ακόμα «Πέπη», τον χαρακτήρα που υποδυόταν στα θρυλικά «Εγκλήματα» του Ant1.

«Έχει λίγο ψυχρούλα, τη θέλουμε μια ζακετούλα. Η Αριστέα, είναι η μανούλα που αγαπάει τόσο πολύ τα παιδιά της και ασχολείται τόσο πολύ μαζί τους που γίνεται υπερπροστατευτική. Έχει μια σχέση με το γιο της τον Ευθύμη, που τα συζητάνε όλα» ανέφερε αρχικά η Φωτεινή Μπαξεβάνη.

Στην συνέχεια η ηθοποιός ανέφερε πως: «Είναι φυσιολογικό να με φωνάζουν ακόμα Πέπη από τα Εγκλήματα. Είναι μια σειρά που ο κόσμος την έχει αγαπήσει πάρα πολύ. Και το δέχομαι πάντα με χαρά και αγάπη».

Ποια είναι όμως η γνώμη της Φωτεινής Μπαξεβάνη για τις live streaming εκπομπές; «Δεν έχω κάνει παράσταση live streaming. Σίγουρα θα με ξένιζε πάρα πολύ. Δεν θα μου άρεσε ιδιαίτερα να μου συμβεί και να το κάνω. Η μαγεία του θεάτρου είναι αυτή. Το θέατρο είναι εμπειρία. Είναι αυτή η ζωντανή σχέση με το κοινό» απάντησε η ηθοποιός.