Ο δημοσιογράφος και παρουσιαστής Πιρς Μόργκαν συνεχίζει να ασκεί σκληρή κριτική στη Μέγκαν Μαρκλ. Αυτή τη φορά ισχυρίζεται ότι η κριτική που δέχτηκε η δούκισσα του Σάσεξ από τον βρετανικό Τύπο δεν ήταν «χειρότερη» από αυτή που δέχτηκαν άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Σε άρθρο του στην κυριακάτικη Mail ο Μόργκαν υποστήριξε ότι και οι άλλες γυναίκες που παντρεύτηκαν μέλη της βασιλικής οικογένειας έχουν δεχτεί παρόμοιο έλεγχο.

«Η Μέγκαν δεν είχε χειρότερη μεταχείριση από τα μέσα ενημέρωσης από τις υπόλοιπες νύφες της βασιλικής οικογένειας» έγραψε κάνοντας αναφορά από την Νταϊάνα μέχρι την Καμίλα και από τη Φέργκι μέχρι τη Γουάλις Σίμπσον, που όπως επισημαίνει ο Μόργκαν, ήταν επίσης διαζευγμένη.

«Αλλά είναι η πρώτη που ισχυρίζεται ότι τα αρνητικά άρθρα στον Τύπο έχουν ρατσιστικό υπόβαθρο και είναι πολύ επικίνδυνο να το λες όταν δεν έχεις αποδείξεις να το υποστηρίξεις» λέει ο Μόργκαν, όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σημειώνεται πως ο Μόργκαν αποχώρησε πρόσφατα από το τηλεοπτικό δίκτυο ITV, μετά την κριτική που ασκούσε εδώ και καιρό σε βάρος της συζύγου του πρίγκιπα Χάρι Μέγκαν Μαρκλ, η οποία κλιμακώθηκε στον απόηχο της συνέντευξης του ζεύγους στην Όπρα Γουίνφρι.