Η συνέντευξη της Μέγκαν Μαρκλ και του πρίγκιπα Χάρι στην Όπρα Γουίνφρεϊ έχει προκαλέσει πολλές και ποικίλες αντιδράσεις στη Βρετανία. Μάλιστα, δύο παρουσιαστές διαφώνησαν έντονα στη βρετανική τηλεόραση με αποτέλεσμα ο ένας από αυτούς να σηκωθεί και να φύγει από το πλατό την ώρα της ζωντανής εκπομπής.

Ο Πιρς Μόργκαν αποχώρησε φανερά εκνευρισμένος από το πλατό της εκπομπής Good Morning Britain όταν ο συμπαρουσιαστής του Άλεξ Μπέρεσφορντ άσκησε κριτική στη συμπεριφορά του απέναντι στη Μέγκαν Μαρκλ.

«Καταλαβαίνω ότι δεν συμπαθείς τη Μέγκαν Μαρκλ, το έκανες τόσο ξεκάθαρο πολλές φορές σε αυτή την εκπομπή. Και καταλαβαίνω ότι έχεις μια προσωπική σχέση με τη Μέγκαν Μαρκλ ή είχες και σε ξέκοψε. Δικαιούται να σε ξεκόψει αν το θέλει. Έχει πει τίποτα για σένα από τότε που σε ξέκοψε; Δεν νομίζω, αλλά εσύ συνεχίζεις να της επιτίθεσαι», είπε ο συμπαρουσιαστής, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Πιρς Μόργκαν.

«Εντάξει, τελείωσα με αυτό», είπε και έφυγε από το πλατό.

Σημειώνεται πως ο Πιρς Μόργκαν είχε σχολιάσει για τη συνέντευξη στην Όπρα: «Αυτή η συνέντευξη συνιστά απολύτως μια επαίσχυντη προδοσία της Βασίλισσας και της Βασιλικής Οικογένειας. Τις περίμενα όλες αυτές τις άθλιες καταστροφικές ανοησίες, που εξυπηρετούν μόνον την ίδια, από την Μέγκαν Μαρκλ -αλλά για τον Χάρι, ότι θα την άφηνε να αποκαθηλώσει την οικογένειά του και την Μοναρχία κατ’ αυτόν τον τρόπο, είναι επαίσχυντο».