Οι παίκτες των δυο ομάδων του Survivor, το βράδυ της Κυριακής είχαν την ευκαιρία να αφήσουν για λίγες ώρες, στην άκρη τα πράγματα που τους χωρίζουν και να διασκεδάσουν όλοι μαζί στο πάρτι της Ένωσης.

Οι τηλεθεατές παρακολούθησαν μεταξύ άλλων, τον Γιώργο Λιανό να παρουσιάζει τους Τούρκους παίκτες στους Έλληνες. Το αντίστοιχο έγινε και στο Τούρκικο Survivor όπου παρουσιαστής είναι ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

Ο Τούρκος παραγωγός παρουσίασε τους Έλληνες παίκτες στους Τούρκους. Τα πλάνα αυτά δεν προβλήθηκαν στο Survivor του ΣΚΑΪ, το βράδυ της Κυριακής αλλά στην εκπομπή «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Δευτέρας.

Εκεί, ο Ατζούν Ιλιτζαλί δεν παρέλειψε να μιλήσει για την σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη, μια στιγμή η οποία προκάλεσε αμηχανία στο πρώην ζευγάρι.

«Στην μπλε ομάδα υπάρχει ένα ζευγάρι! Ο Σάκης και η Μαριαλένα. Μια φορά κι έναν καιρό… Κάποιο καιρό πριν ήταν ζευγάρι και αγαπούσε ο ένας τον άλλον. Όμως, συμβαίνει κάποιες φορές, δεν είναι πλέον μαζί. Φυσικά σε κάθε σχέση, μετά από έναν χωρισμό, είναι δύσκολο ο ένας να ξεχάσει τον άλλον. Σωστά Μαριαλένα;» ανέφερε αρχικά ο Ατζούν Ιλιτζαλί.

«Σωστά!» απάντησε η νεαρή παίκτρια και τότε, ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής τόνισε πως η Μαριαλένα έχει πλέον σχέση στην Ελλάδα.