Ένα ακόμα live του House of Fame ξεκίνησε το βράδυ της Παρασκευής και οι φοιτητές της μουσικής ακαδημίας ανέβηκαν στην σκηνή και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ωστόσο, η Καίτη Γαρμπή, δεν έκρυψε την ενόχλησή της με την Holly Grace για τα σχόλια που έκανε η τελευταία μέσα στην εβδομάδα για την κριτική που δέχθηκε στο τελευταίο live.

Η Καίτη Γαρμπή ανέφερε: «Θέλω να απευθυνθώ στον Θέμη γιατί είδα έπαρση κι αλαζονεία. Μακάρι αυτό να το έβλεπα και στην Holly Grace στην σκηνή γιατί θα έβλεπα ακριβώς τον ρόλο της ως drag queen. Αυτό δεν το είδα. Αν ήμασταν σε ένα άλλο σόου με γυρισμένες καρέκλες, την προηγούμενη Παρασκευή δεν θα γυρνούσε κανείς. Ήμουν αρκετά θυμωμένη με αυτό που άκουσα μέσα στην εβδομάδα. Λίγο λίγο έπεσαν οι τόνοι κι είμαι πιο χαλαρή. Είπες ότι δεν έχεις λόγο να τραγουδήσεις σε αυτήν την κριτική επιτροπή, όπου ο καθένας στο είδος του είναι θεσμός. Ποιους θα ήθελες να σε κρίνουν; Δεν σε αδίκησε κανείς για να είσαι πληγωμένος, δεν ήσουν καλός. Είμαι πολύ επιεικής με τους βαθμούς. Ήρθες ως drag queen κι εδώ δεν είδα τίποτα. Άρα δεν είσαι η Holly.

Ο Θέμης από τη δική του πλευρά ανέφερε πως όταν είναι πληγωμένος μπορεί να το ξεφύγουν κάποια πράγματα αλλά στο show έκανε την εμφάνιση του όχι για να δείξει ότι είναι η Holly Grace αλλά για να δείξει τη φωνή του.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.