Στο πλατό της εκπομπής «Ευτυχείτε» βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Chris Σταμούλης ο οποίος δήλωσε την επιθυμία του να επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και να αγωνιστεί ξανά στους στίβους μάχης του Survivor.

Εξάλλου, το συγκεκριμένο είναι «ανοιχτό» μετά την οικειοθελή αποχώρηση του Πάνου Καλλίδη από το reality επιβίωσης.

«Προσωπικά δεν έχω ενημερωθεί για κάτι, αλλά ελπίζω αυτή η φημολογία να ισχύει γιατί πραγματικά θα ήθελα να επιστρέψω πολύ στο Survivor. Είμαι πανέτοιμος να επιστρέψω. Και τώρα να μου πεις ότι έχει πτήση για Άγιο Δομίνικο θα έφευγα», ανέφερε ο Chris Σταμούλης.

«Όντως ο Κόρο και ο Ασημακόπουλος ήταν πιο κοντά στον Κοψιδά και ο Ηλίας Μπόγδανος δεν ήταν εξαρχής τόσο κοντά», είπε στη συνέχεια ο πρώην παίκτης του Survivor και συνέχισε: «Ισχύουν αυτά που λέει ο Τριαντάφυλλος, ότι το Survivor σε κάνει να αναθεωρήσεις αυτά που βιώνεις στη ζωή σου, αλλά τώρα έχει κουράσει».

Λίγο αργότερα ο Chris Σταμούλης είπε: «Η κόκκινη ομάδα έχει πέσει σύσσωμη πάνω του, κάτι που είχαν κάνει και σε εμένα και τον Αλέξη Παππά. Αλλά εδώ είναι πολύ πιο επιθετική η στάση που κρατούν».

Τέλος, δέχθηκε ερώτηση και για την «απαγορευμένη» βόλτα που έκανε με τον Αλέξη Παππά στη ζούγκλα. «Είχαμε αποφασίσει από το προηγούμενο βράδυ γιατί πεινούσαμε πολύ να πάμε μια βόλτα να εξερευνήσουμε και να δούμε τι παίζει στην περιοχή. Ξεκινήσαμε την επόμενη μέρα, αρκετά νωρίς και φανταζόμουν ότι θα βρούμε μπανάνες και θα φέρουμε και πίσω. Ξεκινήσαμε την πορεία μας, χαθήκαμε και είδαμε ότι δεν μπορούμε να γυρίσουμε» απάντησε ο Chris Σταμούλης ενώ σημείωσε πως δεν υπήρξε κανένας διαπληκτισμός με τους ανθρώπους της παραγωγής και πως δεν πήγαν σε ξενοδοχείο για να φάνε.