Πήρε το ρίσκο και έχασε. Ο λόγος για τον Γιώργο Κοψιδά ο οποίος έθεσε τον εαυτό του ως υποψήφιο προς αποχώρηση από το Survivor. Το τηλεοπτικό κοινό ψήφισε και αποφάσισε ο ηθοποιός να αποχωρήσει από το reality του ΣΚΑΪ.

Ο Γιώργος Λιανός, το βράδυ της Τετάρτης, ανακοίνωσε το αποτέλεσμα και ο Γιώργος Κοψιδάς πριν φύγει από το Survivor θέλησε να πει δυο λόγια στα οποία όμως μίλησε υποτιμητικά για το τηλεοπτικό κοινό.

Συγκεκριμένα ο Γιώργος Κοψιδάς ανέφερε: «Ρίσκαρα και έχασα. Έτσι είναι τα παιχνίδια και αυτό εδώ είναι ένα παιχνίδι δεν πρέπει να το ξεχνάμε ποτέ. Χαίρομαι διπλά για να είμαι ειλικρινής. Πρώτα γιατί θα επιστρέψω στους δικούς μου ανθρώπους να γιατρέψω τις πληγές μου, το σώμα μου, θα φάω όμορφα φαγητά, θα δω τις γάτες μου, τα άτομα που αγαπώ, την οικογένειά μου, τους φίλους μου. Και επίσης χαίρομαι γιατί με την ψήφο του ο κόσμος έδειξε τι θέλει να βλέπει – τι θέλει να συνεχίσει να βλέπει.

Προφανώς δεν θέλει να βλέπει αυτό που πρεσβεύω εγώ, που θεωρώ ότι είναι η υγεία, η αλήθεια, η ευθύτητα, η τιμιότητα, η εντιμότητα, η ακεραιότητα, η ηθική. Προτιμάει να βλέπει κουτσομπολιό, ίντριγκες, τσακωμούς, ανταλλαγή κακίας, αρνητικής ενέργειας και όλα αυτά. Οπότε χαίρομαι που εγώ θα φύγω από όλο αυτό και θα επιστρέψω στην κανονική μου ζωή, εκεί που όλα αυτά είναι πάρα πολύ μακριά. Το παιχνίδι μου έδωσε πάρα πάρα πολλά. Παίρνω μαζί μου υπέροχες εικόνες, υπέροχες συζητήσεις, στεναχωριέμαι για την κόκκινη ομάδα. Γιατί ενώ προσπάθησα με την κίνησή μου να καθαρίσω την ομάδα. Η ομάδα τελικά θα έχει πολλά προβλήματα. Με στεναχωρεί πάρα πολύ αυτό. Τώρα πλέον από μακριά θα τους στέλνω όλη μου την αγάπη και τη θετική ενέργεια για να ξεπεράσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται ότι προβλήματα έχουν. Επιστρέφω στην Αθήνα».

Η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά από το Survivor αλλά και τα όσα ανέφερε πριν αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του και τον Άγιο Δομίνικο ενόχλησαν τους παρουσιαστές των πρωινών εκπομπών που πρόβαλλαν το συγκεκριμένο θέμα.

Γιώργος Λιάγκας: Συγγνώμη ρε μεγάλε Κοψιδά

Η αποχώρηση του Γιώργου Κοψιδά προβλήθηκε από την πρωινή εκπομπή του Ant1 «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα να μην κρύβει τον εκνευρισμό του.

«Τι παραλήρημα ήταν αυτό. Συγγνώμη ρε μεγάλε Κοψιδά… Δεν καταλαβαίνω γιατί κατάλαβε μετά από 3 μήνες που είναι εκεί ότι έχει πάει σε reality. Μετά από 3 μήνες κατάλαβε ότι αυτός είναι ηθικός, καλός, άμεμπτος, τέλειος, άψογος, χορτοφάγος και όλοι οι άλλοι είναι ανήθικοι, κρεατοφάγοι, κουτσομπόληδες… Οι οποίοι άλλοι, ως εκ θαύματος, τους έλεγε είστε κουτσομπόληδες, κακοί και τον χειροκροτούσαν.

Εγώ είδα έναν άνθρωπο υποκριτή και ψεύτη γιατί όταν πάω σε ένα παιχνίδι, ο σκοπός είναι να πάω να κερδίσω όχι να χάσω. Όταν φεύγω και λέω χαίρομαι διπλά που φεύγω γιατί δεν κάνει αυτό για μένα, πάει να πει ότι είμαι διπλά… να μην το χαρακτηρίσω», είπε έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας.

Δείτε το απόσπασμα στο 31.20:

Κατερίνα Καινούργιου: Έγινα έξαλλη, υποτίμησε τους τηλεθεατές

Στο θέμα αναφέρθηκε και η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open τόνισε πως έγινε έξαλλη με τα όσα ανέφερε ο Γιώργος Κοψιδάς.

«Εγώ έγινα έξαλλη. Ενώ είχα αρχίσει και έλεγα ότι τα έδωσε όλα στον τελευταίο του αγώνα και μπράβο. Αλλά υποτίμησε τους τηλεθεατές και όλους εμάς που το παρακολουθούμε. Ήξερε ότι πήγαινε σε reality. Δεν πήγε στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Σε ένα τηλεοπτικό reality, εννοείται- καλώς ή κακώς- πως προβάλλονται και ίντριγκες και καβγάδες. Και το χειρότερο; Εκθείασε τον εαυτό του λέγοντας “εγώ προωθώ το ήθος”, άρα οι άλλοι είστε ανήθικοι, “εγώ έχω παιδεία”, άρα οι άλλοι δεν έχετε, εγώ έχω όλα αυτά που οι άλλοι δεν έχετε. Ξεχώρισε τον εαυτό του, τον έκανε ανώτερο από τους άλλους. Υποτίμησε τους άλλους, αλλά και το κοινό που τόσο καιρό τον βλέπει και τον ψήφιζε για να μείνει μέσα» ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου.

Δείτε το απόσπασμα στο 05.55:

Νίκος Μουτσινάς: Ιεραποστολή στο reality δεν μπορείς να κάνεις

Σχόλιο για τα λεγόμενα του Γιώργου Κοψιδά κατά την αποχώρησή του έκανε και ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ στην ενότητα «Χρυσή Τηλεόραση».

«Δεν μου άρεσε αυτό που είπε ο Γιώργος. Αντιλαμβάνομαι τι λέει ο Γιώργος με το κομμάτι της ηρεμίας, ιεραποστολή στο reality δεν μπορείς να κάνεις, δεν είναι η συνθήκη. Είναι η άποψή του και μπράβο που την είπε, δική του, χαλάλι του. Δεν μου άρεσε που το είπε αυτό και ούτε μου άρεσε που στο τέλος είπε ότι δεν είναι για reality. Και γιατί πήγες τελικά και δεν άφησες να πάει κάποιο άλλο παιδί που είναι για τα reality;», είπε ο Νίκος Μουτσινάς.