Από τις Άγριες Μέλισσες στον Σιωπηλό Δρόμο θα βρεθεί η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη. Η ηθοποιός η οποία ενσάρκωσε τη Θεοδοσία στη δραματική σειρά του Ant1, ετοιμάζεται να απολαύσει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα.

Το πρωί της Τετάρτης, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, το πρωί της Τετάρτης, βρέθηκε στο πλατό της εκπομπής «Πάμε Δανάη» όπου αναφέρθηκε στη νέα σειρά που συμμετέχει αλλά και στην ιστορία που κρύβεται πίσω από τα δυο επίθετά της.

Η ηθοποιός δήλωσε ιδιαίτερα χαρούμενη για τη συμμετοχή της στη σειρά τα γυρίσματα της οποίας όπως είπε γίνονται με κινηματογραφικές προδιαγραφές, ενώ υπογράμμισε πως ήδη λαμβάνει μηνύματα από τον κόσμο που ανυπομονεί για την πρεμιέρα.

«Αυτή είναι η πρώτη μου δουλειά που δεν θα διαδραματίζεται στο παρελθόν και ήθελα πολύ να το κάνω», ανέφερε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και αποκάλυψε ότι ο νέος της ρόλος είναι της συνοδού των παιδιών στη σειρά.
Αναφερόμενη στα δυο επίθετα της, η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη, είπε: «Το Φαμέλη είναι το επίθετο της μητέρας μου και όταν την έχασα αποφάσισα να το κρατήσω. Ήμουν 16 χρόνων όταν την έχασα και ήθελα να την κουβαλάω μαζί μου».