Ο Πάνος Μεταξόπουλος, μπήκε στο σπίτι των σπουδαστών του «House of Fame» και δεν έκρυψε την ενόχλησή του για τη… χαλαρότητα τους.

Ο Διευθυντής της σχολής σημείωσε στους σπουδαστές πως ορισμένοι δεν έχουν παρουσιάσει την παραμικρή πρόοδο στη μια εβδομάδα που «φοιτούν».

«Θα δούμε πως είστε στα μαθήματα, ποιος προσέχει και ποιος έχει επαναπαυθεί στις δάφνες του και νομίζει ότι είναι ο Λουτσιάνο Παβαρότι αλλά δεν είναι. Θα το μαζέψουμε λίγο γιατί είναι ωραίο να νιώθετε χαλαροί αλλά ξεχάσαμε τον λόγο που είμαστε σε αυτόν τον χώρο. Οι καθηγητές σας δεν είναι χαρούμενοι αλλά πολύ αγχωμένοι. Θέλω να ξέρετε κι ένα άλλο πράγμα μια δική σας κακή σας εμφάνιση, είναι κακό και για τον δάσκαλό σας.

Θα πει ο κόσμος τι κάνουν αυτοί εκεί μέσα; Αν εσείς μόνοι σας δεν προστατεύετε τον εαυτό σας, προστατεύεστε τους δασκάλους σας. Δεν θα δεχτώ κανείς να εκμεταλλευτεί το δόσιμο που σας κάνουν.
Υπάρχει κι ένα χρονικό περιθώριο δίνεις μία, δύο, τρεις ευκαιρίες αλλά αν βλέπεις ότι ο άλλος δεν ανταποκρίνεται και δεν προσπαθεί. Κάποιοι από εσάς δεν έχετε κάνει την παραμικρή πρόοδο την μία εβδομάδα που είμαστε εδώ» ανέφερε ο Πάνος Μεταξόπουλος.

TAGS